Vprašanja, razprave o izdelkih Cunipic Vetline Respiratory Formule za krepitev dihalnega sistema morskih prašičkov
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
rébecca
Pozdravljeni, ali je možno dati ta izdelek preventivno? Moj morski prašiček precej redno kihne, zato bi želel preizkusiti ta izdelek, če je to mogoče? Lep pozdrav
1 sporočila
léa
Zdravo, pravkar sem odkril ta izdelek ... moj morski prašiček je umrl pred tremi tedni, imel je 11 mesecev zaradi resnih dihalnih težav. Poskusil sem vse, veterinar ga je pogosto pregledal, verjetno ne pozna tega izdelka :-( Seveda to ni čudežno zdravilo, ampak lahko izboljša težavo. Mislite, da bi ga to lahko rešilo, če bi mu ga dal? Imela sem še enega pred njim, star en mesec je umrl zaradi iste bolezni!!! Imam še enega, ki nima posebnih težav in oklevam, da bi kupila drugega, ker je preveč boleče.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, težave z dihanjem pri morskih prašičkih so precej zapletene za reševanje in le vaš veterinar je usposobljen za določitev ustreznih zdravljenj. V vsakdanjem življenju lahko izboljšate dobro počutje vašega malega spremljevalca, tako da se izogibate vsemu, kar bi lahko spodbujalo ali poslabšalo te težave: brez prepiha, prostor mora biti topel, vendar redno prezračevan, kakovostna stelja in seno ter bolj prilagojena prehrana. Ta hrana je torej zelo priporočljiva, da prepreči poslabšanje dihalnih težav vašega ljubljenčka, vsebuje vse sestavine, ki podpirajo zdravo dihalno pot. To je pomoč, vendar ne zdravilo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
benjamin
pozdravljeni, kakšna je teža vrečke in njena vsebina hvala
11381 sporočila
zoomalia
Zdravo, Teža izdelka je 1,4 kg. Vsebnosti nimamo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia