Vprašanja, razprave o izdelkih Cunipic Alpha Pro Complete adulte Rabbits lapin très riche en fibres
100% stranke
priporočam ta izdelek
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, ali so ti peleti lahko drobljivi, ali jih lahko zmehčamo v vodi? Moja zajklja ima velike zobne težave in s starostjo postaja zelo izbirčna.
1 sporočila
clara
Pozdravljeni, mislim, da niso preveč krhki, da bi jih lahko zlahka zdrobili z roko, ampak menim, da bi s stiskanjem moralo delovati. Drugače pa se z vodo resnično zlahka zmehčajo, ja.
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni, ne, niso krhki, v vodi ne vem, pozanimajte se pri svojem veterinarju, mislim, da bo on najbolje vedel, kaj je potrebno za vašo zajkljo. Kakorkoli že, moja zajklja to obožuje. Veliko sreče vam in vaši zajklji.
1 sporočila
angélique
Pozdravljeni, želela sem vedeti, če lahko to dam svojemu pritlikavemu zajčku? Lep pozdrav, gospodična Helier
5 sporočila
julie
Pozdravljeni, odločil bi se za Versele Laga Cuni Complete, čeprav niso popolni briketi, mislim, da so med prvih pet. Lep dan.
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, naš veterinar za eksotične živali je priporočil Cunipic alpha pro (40 g na dan) kot dopolnilo k zelenjavi in senu. Peleti so priljubljeni pri našem zajcu. Lep dan, Muriel
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, moj veterinar za eksotične živali mi je priporočil te pelete za moje zajce (enega leva in enega francoskega metulja); dajem jim jih že leta in jih zelo cenijo. Toplo jih priporočam lastnikom zajcev.
1 sporočila
pascal
Mislim, da ni problema, vendar obstaja posebna ponudba za mladega zajca
1 sporočila
genevieve
Ni problema, imam majhnega kunca z ušesi navzdol, ki ga obožuje.