Vprašanja, razprave o izdelkih CROCORICO Mladič s svežim piščancem za mladiče srednjih do velikih pasem

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sébastien
1 sporočila
sébastien fr
Pozdravljeni, na vaši sestavi nisem našel virov lipidov, zlasti omega 3 in 6. Ali mi lahko posredujete razmerja, če so ti lipidi prisotni? Prav tako, ker sem rejec, ali obstaja večji format od vreč 11 kg? Vnaprej hvala, Sébastien
Aurélie
2 sporočila
aurélie fr
Pozdravljeni Sébastien,

Kar zadeva vire lipidov, so tukaj razmerja:
Oméga 3 : 0,5 % in Oméga 6 : 3 %

Da odgovorim na vaše vprašanje o formatu: ne, ni vrečk večjih od 11 kg.

Želimo vam lep dan,

Ekipa Zoomalia
Amélie
3 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, kateri so boljši med piščanci Cocorico in mladički Ownat Ultra Medium?
christel
1 sporočila
christel fr
Pozdravljeni Vaša tabela s priporočenimi porcijami ni zelo razumljiva, saj je na primer za mladiča s 10 kg več možnosti... Vseeno bi rada preizkusila te brikete, ker se mi zdijo zelo dobri, vendar se mi zdi zapleteno, saj bi bilo treba postopoma prilagoditi porcijo glede na težo mladiča, medtem ko je pri drugih znamkah le-ta izračunana glede na njegovo starost in težo, ki jo bo imel kot odrasel pes. Hvala vnaprej. Lep pozdrav, ga. Lalevee Christel
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni Christel, Zahvaljujemo se vam za vaše povratne informacije. Pregledali smo tabelo obrokov, da bi bila bolj razumljiva. Sedaj je prilagojena glede na težo in starost vašega ljubljenčka. Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo