Vprašanja, razprave o izdelkih CROCORICO Mladič s svežim piščancem za mladiče srednjih do velikih pasem
97% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, na vaši sestavi nisem našel virov lipidov, zlasti omega 3 in 6. Ali mi lahko posredujete razmerja, če so ti lipidi prisotni? Prav tako, ker sem rejec, ali obstaja večji format od vreč 11 kg? Vnaprej hvala, Sébastien
2 sporočila
aurélie
Pozdravljeni Sébastien,
Kar zadeva vire lipidov, so tukaj razmerja:
Oméga 3 : 0,5 % in Oméga 6 : 3 %
Da odgovorim na vaše vprašanje o formatu: ne, ni vrečk večjih od 11 kg.
Želimo vam lep dan,
Ekipa Zoomalia
Kar zadeva vire lipidov, so tukaj razmerja:
Oméga 3 : 0,5 % in Oméga 6 : 3 %
Da odgovorim na vaše vprašanje o formatu: ne, ni vrečk večjih od 11 kg.
Želimo vam lep dan,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
amélie
Pozdravljeni, kateri so boljši med piščanci Cocorico in mladički Ownat Ultra Medium?
1 sporočila
christel
Pozdravljeni Vaša tabela s priporočenimi porcijami ni zelo razumljiva, saj je na primer za mladiča s 10 kg več možnosti... Vseeno bi rada preizkusila te brikete, ker se mi zdijo zelo dobri, vendar se mi zdi zapleteno, saj bi bilo treba postopoma prilagoditi porcijo glede na težo mladiča, medtem ko je pri drugih znamkah le-ta izračunana glede na njegovo starost in težo, ki jo bo imel kot odrasel pes. Hvala vnaprej. Lep pozdrav, ga. Lalevee Christel
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni Christel, Zahvaljujemo se vam za vaše povratne informacije. Pregledali smo tabelo obrokov, da bi bila bolj razumljiva. Sedaj je prilagojena glede na težo in starost vašega ljubljenčka. Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia