Vprašanja, razprave o izdelkih CROCORICO Terrina brez žitaric 100% francoska za pse - 3 recepti na izbiro

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
JESSIE
1 sporočila
jessie fr
Pozdravljeni. Ali kdo daje testenine ali napihnjen riž zraven? Če da, kakšna količina paštete in kakšna količina testenin/riža? Moj pes tehta 13 kg
Didier-Callix
2 sporočila
didier-callix fr
Moja psička pasme avstralski ovčar zelo rada je to pašteto, ki ji jo postrežem v mešanici z Orijen briketi in včasih (ne vedno) še s testeninami ali rižem ali zelenim fižolom. Briketi ostajajo glavna hrana v posodi (beljakovine so obvezne), pašteta in dodani dodatki pa imajo le vlogo "apetita." Pašteta je veliko manj hranljiva, kar zadeva testenine/riž, pa naj ostane občasno in v razumnih količinah. Enako velja za zeleni fižol. Včasih se doda še malo račje, gosje masti ali celo rastlinske maščobe, da se spodbudi začetek obroka.
Evelyne
4 sporočila
evelyne fr
Moj srednje velik pes, star 8 let, to zelo rad ima. Ponavadi 1 škatla zadostuje za 3 obroke (preostanek shranim v tupperware posodi). Pomešam s senior briketi. To mu služi kot predjed in mu spodbudi apetit. Zelo prebavljivo.
Kilian
1 sporočila
kilian fr
Pozdravljeni, kako dolgo lahko shranjujemo odprto škatlo? hvala
christine
11 sporočila
christine fr
zdravo, jaz osebno kupujem majhne škatlice, 4 dni v hladilniku, zame ne več, potem močno zaudarja!
Evelyne
4 sporočila
evelyne fr
Moj srednje velik pes, star 8 let, to zelo rad je. Največkrat ena škatla zadošča za 3 obroke (ostanek shranim v tupperware posodi). Zmešam z senior briketi. To mu služi kot posladek in mu spodbudi apetit. Zelo prebavljivo.
Andrea
4 sporočila
andrea fr
Vedno kupujem 400-gramske škatlice in jih razdelim na štiri obroke: en del dam v njegovo skledo, preostale tri pa v tupperware v hladilnik. Zadnji, četrti del, se mi zdi vedno še svež in okusen. Moj pes je star 13 let in tehta 17 kg, vendar poje tudi majhne zajtrke, prigrizke skozi cel dan in, tako kot jaz, majhno večerjo, kar zanj pomeni 100 g mesa in 100 g briketov ustreznega okusa.
chantal
5 sporočila
chantal fr
dva dni je v redu
Evelyne
4 sporočila
evelyne fr
Torej, osebno lahko brez težav hranim eno škatlo tri dni v hladilniku.
CLAIRE
1 sporočila
claire fr
Moj cavalier king Charles jih ima rad. Hrano mu dam trikrat, pomešano z napihnjenim rižem in njegovimi briketi Hill's.
CYRIL
2 sporočila
cyril fr
Pričakujte približno 4 dni, ne več. Zapiram jo s plastičnim pokrovom, ki bolje zaščiti pred zrakom in vonjavami. Pokrov lahko dobite na nekaterih škatlah, ki se prodajajo v trgovinah, ali pa so posebej naprodaj. Mislim, da jih ZOOMALIA ponuja.. Lep pozdrav vam in vašemu spremljevalcu..
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, pozorna sem na kakovost sestavin, ki so del sestave vaših izdelkov. Vendar, če naredim izračun, med 60 in 70% sestavin je definiranih, kaj pa je preostanek???
CYRIL
2 sporočila
cyril fr
Pozdravljeni,

Nedavno sem naročil prav te škatle. Kot stranka Lily's Kitchen nimam pripomb, razen glede cene, poleg tega pa se moj buldog sčasoma naveliča vedno enakih škatel, še posebej ker prenaša samo piščanca, purana ali raco.

Prav tako sem nakupoval pri Edgar in Cooper, ki so cenejši in so ustrezali, z menjavanjem je moj kuža sprejel, a od nedavno so Edgar in Cooper spremenili svoje recepture in jasno je videti, da se je kakovost poslabšala, vse je zmleto, na drobno, in moj buldog je takoj opazil ter poleg tega še neprijeten vonj, torej Next.

Vzel sem tole:
Piščanec brokoli korenček: piščanec 40% (srce in jetra, vampi, koža), puran 20% (meso), brokoli 5%, korenček 5%, minerali, laneno olje 0,2%, v škatli so kosi (vidno meso in korenček) ter žele, ki se ustvari med kuhanjem, za mene nekakšno zagotovilo kakovosti.

Jasno je, da od 60% mesa vsebuje le 20% purana, ostalo so drobovina ali pa piščančja koža, kar ni idealno v primerjavi z mesom, ampak zakaj pa ne. Moj buldog ima rad te škatle, zato nadaljujem z njimi in izmenjujem z Lily's Kitchen.

Da odgovorim na vaše vprašanje, mora biti voda ali kuhalna tekočina, ki ostane. Ker če je 60% navedenega mesa in 10% zelenjave, ostane 30%, ki so po mojem mnenju (za preverjanje z drugimi) kuhalna tekočina. Ne vidim, kaj bi lahko dodali brez, da bi to navedli. Saj je vseeno francoski izdelek, ki mora biti pod nekim nadzorom.

Lahko preizkusite eno ali dve škatli, kot sem storil jaz, z mešanjem stare paštete v 2 ali 3 obroke (moj kuža jih poje 2 na dan), nato pa mu postrezite čisto, da vidite, če mu je všeč. Moj je izbirčen in mu je všeč, tako da je na vas, da se odločite... Sploh ker je trenutno lepa promocija :)

Lep pozdrav

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo