Kako odžejati svojo žival poleti

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni vsi,

poletje je tu in prihaja vročina... Zanimalo bi me, katere trike uporabljate za ohlajanje vaših živali (psov, glodalcev, mačk ...)?

To je dokaj pogosta tema, saj živali trpijo zaradi vročine... Kaj menite o tem, Zoomalia skupnost?

S počitnicami, ki so tik pred vrati, bi bila to odlična priložnost za izmenjavo naših trikov :)

Melodie
8 sporočila
melodie fr

Živijo,

Kmalu bo poletje in to bo prvič, da imam hišnega ljubljenčka. Sprašujem po novicah, kako si ohladil svoje, ko je bilo vročinsko obdobje. Nočem, da bi moj pes trpel v vročih temperaturah. Hvala vnaprej za tvoj odgovor.

Se kmalu slišiva

Stephanie
3 sporočila
stephanie fr

Imam konja in psa. Pogosto grem v hlev, da napojim svojega konja, za svojega psa pa imam vrt, kjer ga okopam sredi dopoldneva in v začetku popoldneva, ko je največja vročina. In povečujem število tušev :)

Guillaume
3 sporočila
guillaume fr

Pozdravljeni, osebno uporabljam osvežilne izdelke za svojega psa: podlogo Aqua Coolkeeper in plašč iste znamke. Oklevam pri nakupu bazena za psa, ali je to res praktično?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo