Vprašanja, razprave o izdelkih Colombo Algisin Anti algues filamenteuses
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
eric
POZDRAVLJENINimam navodil za uporabo izdelka COLOMBO ALGISIN. Ali lahko izdelek (seveda ob upoštevanju priporočenih doz) neposredno vstavimo v vodo v ribniku?hvala
1 sporočila
cédric
Treba je razredčiti v zalivalni posodi z vodo in izliti v bazen.
2 sporočila
eric
Hvala za vaš hiter odgovor
1 sporočila
françoise
Zdravo, imam ta izdelek proti nitastim algam, vendar nimam več navodil za uporabo. Ali mi lahko poveste odmerek za bazen s 1000 litri? Hvala vnaprej.
3 sporočila
odile
Pozdravljeni, ali bo to zdravljenje pokončalo moje vodne rastline?
4 sporočila
philippe
Pozdravljeni, rad bi naročil ta izdelek, vendar me zanima, ali je res pakiran v vedru po 2500 ml ali 1000 ml, saj je v podrobnostih navedeno 2500 ml za obdelavo 25 000 litrov, medtem ko je v okvirju za nakup zapisano Ref: 36080 COLOMBO ALGISIN 1000 ML ?? Ali torej prejmem vedro po 2500 ml ali ne? Hvala vam
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je na voljo bodisi v 1000 ml bodisi v 2500 ml. Če je na vašem naročilu navedeno 1000 ml, boste prejeli vedro s 1000 ml. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
annie
Pozdravljeni. Ali lahko ta izdelek proti algam uporabljamo v sladkovodnem akvariju pri 26 °C? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da ta izdelek ni namenjen za uporabo v akvarijih zaradi manjših volumnov v primerjavi z bazeni. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
6 sporočila
annie
Pozdravljeni, ali se lahko ta izdelek proti algam uporablja v akvariju? Hvala lepa, s spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da ta izdelek ni namenjen za uporabo v akvarijih, ki so manjši od bazenov. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie.
2 sporočila
frederic
pozdravljeni, ali moramo terapijo obnavljati vsak mesec hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, obdelavo morate izvesti vsakič, ko je to potrebno. Ni minimalnega časovnega intervala med dvema obdelavama. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
lydie
Pozdravljeni, ali je potrebno imeti filtracijski sistem za uporabo tega izdelka? Prav tako bi rad vedel, kakšen volumen vode obdela colombo algosin?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočljiv je sistem filtriranja. Odmerek je ena žlica (15 ml) na 300 litrov vode. S tem vedrom s 2500 ml prahu boste skupaj lahko obdelali do 25.000 litrov vode. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
odile
Pozdravljeni,Nimam sistema za filtracijo v mojem ribniku, ali lahko kljub temu uporabim to zdravljenje?Hvala.
2 sporočila
julien
Pozdravljeni Odile,
Dejstvo, da ni sistema za filtracijo, samo po sebi ni problem pri uporabi izdelkov za ribnike. Ampak če ni filtracije, verjetno ni tudi črpalke; in če ni črpalke, potem ni kroženja vode; in to je bolj problematično. Imam ribnik s 5m3 brez filtracije že 10 let. Nič težav odkar uporabljam izdelke COLOMBO (BIOX in BICLEAR za redno vzdrževanje + ALGISIN in ALGADREX po potrebi). Torej, ni težav tudi brez filtracije, imam pa vseeno črpalko za kroženje vode (ki napaja manjšo reko).
Vendar vam močno odsvetujem nakup pri ZOOMALIA!!! Oddal sem dve naročili z razmakom enega ali dveh let, in obakrat sem v paketu prejel odprte izdelke. Oba krat so mi prijazno poslali nov paket, in vsakič je bilo pakiranje enako slabo ter blago raztrgano ali odprto v paketu. Obakrat je Zoomalia nazadnje opustila idejo o ponovni pošiljki, očitno niso mogli spremeniti načina pakiranja svojih operaterjev?!?!
Lepo pozdravljeni
Dejstvo, da ni sistema za filtracijo, samo po sebi ni problem pri uporabi izdelkov za ribnike. Ampak če ni filtracije, verjetno ni tudi črpalke; in če ni črpalke, potem ni kroženja vode; in to je bolj problematično. Imam ribnik s 5m3 brez filtracije že 10 let. Nič težav odkar uporabljam izdelke COLOMBO (BIOX in BICLEAR za redno vzdrževanje + ALGISIN in ALGADREX po potrebi). Torej, ni težav tudi brez filtracije, imam pa vseeno črpalko za kroženje vode (ki napaja manjšo reko).
Vendar vam močno odsvetujem nakup pri ZOOMALIA!!! Oddal sem dve naročili z razmakom enega ali dveh let, in obakrat sem v paketu prejel odprte izdelke. Oba krat so mi prijazno poslali nov paket, in vsakič je bilo pakiranje enako slabo ter blago raztrgano ali odprto v paketu. Obakrat je Zoomalia nazadnje opustila idejo o ponovni pošiljki, očitno niso mogli spremeniti načina pakiranja svojih operaterjev?!?!
Lepo pozdravljeni
2 sporočila
marilyn
Pozdravljen Julien. Iskreno se opravičujemo za stanje, v katerem ste prejeli svoje pakete. Bodite prepričani, da si prizadevamo izboljšati kakovost naših storitev in da so vaše pritožbe potrebne za razumevanje tega, kar se je lahko zgodilo. Upam, da bom imel priložnost pokazati, da je ta anomalija nenavadna. Želim vam čudovit dan. Marilyn iz Zoomalije