Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Colombo Algisin Anti algues filamenteuses

100% stranke

priporočam ta izdelek

17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ERIC
2 sporočila
eric fr
POZDRAVLJENINimam navodil za uporabo izdelka COLOMBO ALGISIN. Ali lahko izdelek (seveda ob upoštevanju priporočenih doz) neposredno vstavimo v vodo v ribniku?hvala
Cédric
1 sporočila
cédric fr
Treba je razredčiti v zalivalni posodi z vodo in izliti v bazen.
ERIC
2 sporočila
eric fr
Hvala za vaš hiter odgovor
françoise
1 sporočila
françoise fr
Zdravo, imam ta izdelek proti nitastim algam, vendar nimam več navodil za uporabo. Ali mi lahko poveste odmerek za bazen s 1000 litri? Hvala vnaprej.
Odile
3 sporočila
odile fr
Pozdravljeni, ali bo to zdravljenje pokončalo moje vodne rastline?
Philippe
4 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, rad bi naročil ta izdelek, vendar me zanima, ali je res pakiran v vedru po 2500 ml ali 1000 ml, saj je v podrobnostih navedeno 2500 ml za obdelavo 25 000 litrov, medtem ko je v okvirju za nakup zapisano Ref: 36080 COLOMBO ALGISIN 1000 ML ?? Ali torej prejmem vedro po 2500 ml ali ne? Hvala vam
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je na voljo bodisi v 1000 ml bodisi v 2500 ml. Če je na vašem naročilu navedeno 1000 ml, boste prejeli vedro s 1000 ml. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Annie
6 sporočila
annie fr
Pozdravljeni. Ali lahko ta izdelek proti algam uporabljamo v sladkovodnem akvariju pri 26 °C? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da ta izdelek ni namenjen za uporabo v akvarijih zaradi manjših volumnov v primerjavi z bazeni. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalie
Annie
6 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, ali se lahko ta izdelek proti algam uporablja v akvariju? Hvala lepa, s spoštovanjem
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da ta izdelek ni namenjen za uporabo v akvarijih, ki so manjši od bazenov. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie.
frederic
2 sporočila
frederic fr
pozdravljeni, ali moramo terapijo obnavljati vsak mesec hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, obdelavo morate izvesti vsakič, ko je to potrebno. Ni minimalnega časovnega intervala med dvema obdelavama. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
Lydie
1 sporočila
lydie fr
Pozdravljeni, ali je potrebno imeti filtracijski sistem za uporabo tega izdelka? Prav tako bi rad vedel, kakšen volumen vode obdela colombo algosin?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočljiv je sistem filtriranja. Odmerek je ena žlica (15 ml) na 300 litrov vode. S tem vedrom s 2500 ml prahu boste skupaj lahko obdelali do 25.000 litrov vode. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Odile
3 sporočila
odile fr
Pozdravljeni,Nimam sistema za filtracijo v mojem ribniku, ali lahko kljub temu uporabim to zdravljenje?Hvala.
Julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni Odile,

Dejstvo, da ni sistema za filtracijo, samo po sebi ni problem pri uporabi izdelkov za ribnike. Ampak če ni filtracije, verjetno ni tudi črpalke; in če ni črpalke, potem ni kroženja vode; in to je bolj problematično. Imam ribnik s 5m3 brez filtracije že 10 let. Nič težav odkar uporabljam izdelke COLOMBO (BIOX in BICLEAR za redno vzdrževanje + ALGISIN in ALGADREX po potrebi). Torej, ni težav tudi brez filtracije, imam pa vseeno črpalko za kroženje vode (ki napaja manjšo reko).

Vendar vam močno odsvetujem nakup pri ZOOMALIA!!! Oddal sem dve naročili z razmakom enega ali dveh let, in obakrat sem v paketu prejel odprte izdelke. Oba krat so mi prijazno poslali nov paket, in vsakič je bilo pakiranje enako slabo ter blago raztrgano ali odprto v paketu. Obakrat je Zoomalia nazadnje opustila idejo o ponovni pošiljki, očitno niso mogli spremeniti načina pakiranja svojih operaterjev?!?!

Lepo pozdravljeni
Marilyn
2 sporočila
marilyn fr
Pozdravljen Julien. Iskreno se opravičujemo za stanje, v katerem ste prejeli svoje pakete. Bodite prepričani, da si prizadevamo izboljšati kakovost naših storitev in da so vaše pritožbe potrebne za razumevanje tega, kar se je lahko zgodilo. Upam, da bom imel priložnost pokazati, da je ta anomalija nenavadna. Želim vam čudovit dan. Marilyn iz Zoomalije

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo