Cena terrarija elektrika

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Eulalie
1 sporočila
eulalie fr
Pozdravljeni, kupil sem terarij z merami 60 x 40 x 30. Imam ogrevalno ploščo z 7 vati in termostatom, ki čez dan v povprečju vzdržuje temperaturo 32 °C in ponoči v povprečju 28 °C (moj kačji ljubljenček je Eryx Miliaris). Rad bi vedel, približno koliko me bo to stalo na mesec za elektriko, saj je neprestano priključeno (glede na to, da nimam nižje tarife za električno energijo v svoji pogodbi). Če mi lahko svetujete, bi bilo super! Hvala vnaprej!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo