Vprašanja, razprave o izdelkih
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
alice
zdravo, ali izhaja iz ekološke proizvodnje?
1 sporočila
marine
Živjo, ne, ni ekološko
1 sporočila
sabrina
Pozdravljeni, koliko kapljic na dan moram dati mojemu mačku, ki tehta 5,6 kg?
3 sporočila
melanie
Pozdravljeni, za mačko težko 7 kg ji dam CBD (druga znamka, vendar odmerjanje svetovano s strani mojega veterinarja na podlagi Sativiavet Relax 5 % torej 1 kapljico zjutraj in 2 kapljici zvečer vsak dan... za veliko mačko, ki je že navajena, je na začetku prejemala 1 kapljico zjutraj in 1 kapljico zvečer po 2.5 %.
1 sporočila
morgane
Pozdravljeni, ali je ta izdelek namenjen za občasno uporabo ali za neprekinjeno uporabo? Hvala.
2 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, trenutno ji to dajem neprekinjeno, ker jo pomirja, ko zapustimo hišo, manj je zaskrbljena, sčasoma bom poskusila postopoma prenehati.
1 sporočila
dominique
Pozdravljeni. Trenutno naši psi dajemo kapljice neprekinjeno. Pomirjena je in čuti manj bolečin. Moj veterinar ni navedel nobene kontraindikacije.
1 sporočila
steve
Pozdravljeni, Kar se tiče mene, svojemu staremu psu (13,5-letna boksarka trpi zaradi artritisa) dajem neprekinjeno, 5 kapljic zjutraj, opoldne in zvečer, da ublažim bolečine.
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, moj cocker je bil pod stresom že od 2. meseca starosti, vsak dan jemlje CBD, 5 kapljic dvakrat na dan, in že nekaj časa samo 5 kapljic zjutraj. Lahko vam povem, da so vsi opazili razliko v njegovem obnašanju, postal je zen.
1 sporočila
lucie
Pozdravljeni, moja mačka nikoli ni sprejela vonja in ga je popolnoma zavrnila. Poskusila sem na njenih briketih, nikoli nisem želela prisiliti je. Tako da za nas ni bilo uspešno.
1 sporočila
sonia isabel
Pozdravljeni, Kar zadeva mene, mu ga dajem neprekinjeno, 5 kapljic zvečer, da ublažim bolečine mojega starega mačka, starega 17 let ... zdaj je bolj sproščen,
1 sporočila
catherine
živjo, moj seter je že od malega napet in hiperaktiven. Dajem mu to neprekinjeno in opazil sem razliko. Zjutraj in zvečer mu dam na kos kremnega sira La vache qui rit;
1 sporočila
angelika
Pozdravljeni, moja mačka prav tako noče jemati tega, zato ji dam kapljico na zgornji del tačke, na koncu pa si liže tačko, da jo očisti.
1 sporočila
louise
Sem svoji 13-letni psički dala to olje in po enem tednu je dobila drisko, zato sem prenehala in razmišljam
4 sporočila
anne
Pozdravljeni, prebrala sem, da terpeni, ki jih uporabljamo kot aromatične substance in so vsebovani v CBD-ju, niso niti malo dobri za zdravje mačk, in me zanima, če je to res in če so te vsebine tudi v izdelku, ki ga prodajate? Hvala.
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Kar zadeva terpene, ti se ne uporabljajo v oljih za živali (prav tako ne za tista, namenjena človeški prehrani), uporabljajo se goveje in tunine arome, ki olju dajejo privlačen okus, terpeni pa so umetna ali naravna aromatična sredstva iz konoplje, ki se pršijo na cvetove CBD-ja, da jim povrnejo okus in vonj. Ekipa Zoomalia
4 sporočila
anne
hvala za vaš odgovor, dejansko moja 14-letna mačka zelo trpi za anksioznostjo in ima epileptične napade po hudi travmi, ki se ji je zgodila preden sem jo posvojil, vendar so v zadnjih mesecih njeni napadi bolj pogosti in prežeta je z artritisom, zato sem želel poskusiti v upanju, da ji bo pomagalo, in želel sem biti prepričan, da ji lahko CBD ustreza
1 sporočila
mandy
Pozdravljeni, kakšna je razlika med tem izdelkom in konopljinim oljem QUALITY SENS?
86 sporočila
céline
Pozdravljeni, tu je blog članek o CBD olju za pse in mačke: https://www.zoomalia.com/blog/article/huile-cbd-chien-chat-conseils-experts.html
V povzetku, konopljino olje in CBD olje izvirata iz iste rastline, konoplje (cannabis sativa ali konoplja). Razlika med njima je v ekstrakciji in sestavi izdelka. Konopljino olje je pridobljeno iz semen konoplje, medtem ko je CBD olje ekstrahirano iz same rastline.
Upam, da sem vam razjasnil temo...
V povzetku, konopljino olje in CBD olje izvirata iz iste rastline, konoplje (cannabis sativa ali konoplja). Razlika med njima je v ekstrakciji in sestavi izdelka. Konopljino olje je pridobljeno iz semen konoplje, medtem ko je CBD olje ekstrahirano iz same rastline.
Upam, da sem vam razjasnil temo...
3 sporočila
sandy
Pozdravljeni, že leta imam zelo stresiranega mačka. Trpi za kroničnim stresom in kljub temu, da živi v mirnem okolju samo z menoj in mojim partnerjem, se njegovo stanje ne izboljša. Ves dan se skriva in zvečer le redko pride na plano. Ne glede na to, ali ima družbo drugega mačka ali ne, se nič ne spremeni. Lulanje opravlja v mačjem pesku, vse ostalo pa po tleh, na čistem mestu. Z vidika zdravja so ga pregledali trije različni veterinarji in nobeden ni našel vzroka za njegove težave ali načina, kako ga pozdraviti. Feliway mu ne pomaga kaj dosti. Skratka, opravičujem se za dolgo sporočilo in za vse, ki ste prebrali do konca, mislite, da bi ta izdelek lahko pomagal mojemu mačku? Ali ga vsaj malo pomiril? Najlepša hvala.
4 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, imam mačka, ki tehta 9,9 kg, kljub strogi dieti že več let. Preizkusila sem olje, vendar z malo izboljšavami, zato sem poskusila s CBD-jem s 10 %, in je bolj miren ter predvsem končno začenja izgubljati nekaj gramov! Učinek tudi ni takojšen, potrebuje nekaj dni, da začnemo videti njegove učinke. Moja epileptična in hiperaktivna psička (ki ni odstavljena) ima prav tako koristi od CBD-ja z 10 %, zunaj končno uspe, da ne laja več na vse, kar gre mimo ali leti! CBD, ki je tukaj ponujen, je dober za živali z nizko stopnjo stresa ali z nekaj bolečinami, ne več, ampak to je dober začetek, da ga začnemo videti naprodaj!
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, svoji mački dajem ta cbd že en mesec, ker je zelo tesnobna in doživlja epileptične napade med hudim stresom (veterinar). Opazna je velika izboljšava, priporočam vam, da poskusite, deluje veliko bolje kot zylkene. Rezultati so bili dobro vidni že po drugem tednu (1 kapljica zjutraj in ena kapljica zvečer). Je veliko bolj miren, manj prestrašen. Lepo ga je videti sproščenega. Opazila sem, da cbd bolje absorbira, ko ga vzame neposredno v usta ali v mleko. Včasih ga dam v mokro hrano s omako. Upam, da bo delovalo tudi na vašega mucka!
1 sporočila
gilles
Pozdravljeni. Hemobartoneloza pri mačkah lahko povzroča stres. Je zahrbtne bolezni, ki ni vedno očitna za odkritje, veterinarji nanjo ne pomislijo vedno. Moj maček je bil pod stresom, kašljal je. Najprej so ga obravnavali zaradi astme, ki je ni imel. Imel je želodčno razjedo. Nato je doživel krize, hodil je čudno, bil je brez življenja v svoji košari, lula je nase. Rekli so mi, da je nevrološko in da ničesar ne morejo storiti. Nato so rekli, da je artroza. Seveda ima artrozo, ampak v resnici je prizadet zaradi te bolezni, ki je povzročila ta gastritis in vse ostalo. Končno je po vztrajanju bil opravljen PCR test. Pozitiven microplasma felis. Zdravljenje s homeopatijo in fitoterapijo, antibiotiki. Začel je skakati naokrog. Problem je, da sem mu dal CBD za lajšanje artroze, toda druga bolezen napada jetrne poti, zato je CBD poslabšal stvari, ker je masten in maček ni mogel vsak dan dovolj izločiti. Torej, CBD da, ampak v kratkih kuroah brez podležeče bolezni. https://arnaudveto.blogspot.com/2010/12/le-rescue.html?m=1
5 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, moja mačka si kompulzivno liže več kot polovico trebuha in notranjost zadnjih nog do kože. Že sem poskusil z zdravljenjem, ki je pomirjujoče narave, vendar to ne zadošča, da bi se stanje vrnilo v normalno. Ali je to zdravljenje omogočilo vrnitev v normalno stanje za vaše živali? Vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.
1 sporočila
sylvain
Pozdravljeni, imam enak problem s svojo mačko, zato sem kupil ta izdelek, ki sem ga pravkar prejel. Dovolite mi teden dni in povedal vam bom svoje mnenje. Hvala. Srečno
5 sporočila
nathalie
Hvala Sylvain, se vidimo čez en teden!
4 sporočila
isabelle
Kompulzivno lizanje je dermatitis, povezan s stresom, kot sem rekel zgoraj, moj maček tehta 9,9 kg in trpi zaradi kompulzivnega lizanja, pa tudi zaradi izgube dlak na stegnih in tačkah. Odkar ga dajem na 10% CBD, to ni več težava, ker je manj pod stresom, manj išče hrano in vse več spi na hrbtu z vsemi štirimi tačkami v zraku, kar prej ni več počel in predvsem, spet se igra s svojimi sovrstniki.
5 sporočila
nathalie
Po enem mesecu zdravljenja je vedenje bolj sproščeno in izhodi so pogostejši in daljši, vendar lizanje še ni popolnoma izginilo. Kako pa je s tvojimi živalmi? Opažate bistveno izboljšanje? Sprašujem se, ali ne bi morala povečati odmerka, dajem eno kapljico zjutraj in zvečer, kot je priporočeno na steklenički, vendar to ni povsem rešilo težave...
1 sporočila
le gallic
Želel bi vedeti, koliko kapljic je približno v 10 ml steklenički (da bi vedel, kako dolgo mi bo steklenička zadoščala).
5 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, vse bo odvisno od teže živali, ki jo je treba zdraviti. Pri tem izdelku se priporoča 2 kapljici na 5 kg, zdravljenje moje mačke sem začel pred enim mesecem in prostornina stekleničke se ni pretirano zmanjšala! Upam, da sem vam lahko pomagal pri odločanju.
1 sporočila
beatrice
pravkar sem našel to informacijo po raziskovanju zase. Steklenička s 10 ml v povprečju vsebuje 200 kapljic
9 sporočila
katia
Pozdravljeni, Za svoje 3 mačke jim dajem neprekinjeno 1 kapljico na dan v 3-mesečni kuri zaradi bolečin (dajem jim jeseni in pozimi zaradi vlage, manj bolečin). Enako počnem z drugačnim odmerkom za svoje konje, osle in ponije iz istih razlogov. Prav tako to počnem zase, ker imam 2 kronični bolezni. Skratka, toplo priporočam CBD