Vprašanja, razprave o izdelkih Catit pixi Bela in Jeklena - 2,5L - Pitnik z vodo za mačke
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
viviane
Dober večer. Kupil sem to vodno fontano in želel bi vedeti, kako se nastavi intenzivnost pretoka vode? Hvala, ker mi odgovorite.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, mislim, da tega ni mogoče urediti
3 sporočila
martine
Pozdravljeni. Ni nastavitev. Vendar pa voda ne teče na enak način, če se majhen nastavek doda ali odstrani.
2 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, se vodnjak lahko priključi na rezervno baterijo preko USB priključka? Hvala!
1 sporočila
julie
Ali to vključuje filtre? Če da, koliko?
1 sporočila
mélanie
Dober večer, v škatli je 1 filter
11 sporočila
solene
Pozdravljeni, 1 filter
11 sporočila
solene
Pozdravljeni, ali lahko damo vse iz plastike v pomivalni stroj? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je notranjost rezervoarja izdelana iz jekla, saj ne želim vodnega rezervoarja iz plastike. Hvala.
1 sporočila
isabelle
Pozdravljena Sandrine,
notranjost fontane je iz plastike, le vrh je iz nerjavečega jekla. Tudi sam nisem bil preveč za plastiko, vendar je ta fontana resnično super.
notranjost fontane je iz plastike, le vrh je iz nerjavečega jekla. Tudi sam nisem bil preveč za plastiko, vendar je ta fontana resnično super.
3 sporočila
martine
Pozdravljeni, pravkar sem kupil to fontano, vendar majhen iztok vode ne drži. Iztok se odstrani, takoj ko fontano zaženem zaradi pritiska vode. Ali moram uporabiti silo, da ga vstavim? Hvala za vaše odgovore
2 sporočila
tatiana
Dober večer, ne, ni potrebno silovati, da bi ga vklopili. Lep pozdrav
1 sporočila
magali
Pozdravljeni, ne razumem električnega sistema fontane. Ali se lahko polni prek USB kabla (deluje na baterijo?) ali mora biti stalno priključena? Če deluje na baterijo, ali jo je mogoče namestiti na prostem? Hvala vnaprej za vaše odgovore. Lep pozdrav
1 sporočila
annie
Dober večer, vodnjak je priključen neprekinjeno
2 sporočila
tatiana
Dober večer, seveda mora biti fontana ves čas priključena, razen če jo želite ponoči ugasniti. Lep pozdrav
3 sporočila
martine
Ne, ni baterija, stalno je priključeno v vtičnico. Mislim, da ni namenjena za zunanjo uporabo.