Vprašanja, razprave o izdelkih Catit filter s trojnim delovanjem 75% manj plastike - 2 in 6 kosov

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
GRAZIELLA
2 sporočila
graziella fr
Pozdravljeni, ne razumem, odkar uporabljam te filtre brez plastike (nova različica), se mi dogaja, da voda ob uporabi običajne količine vode preliva, filter je popolnoma prepojen; zato ga moram menjati 2-krat na mesec, kar je manj ekonomično. Kljub temu vsak teden temeljito čistim fontano (vključno z motorjem).
Frédérique
1 sporočila
frédérique fr
Pozdravljeni, zame je enako. Zato dnevno polnim, da voda ne prekipi.
martine
2 sporočila
martine fr
Pozdravljeni,Ko voda začne ostajati na vrhu, očistim filter pod vodo in ga ožmem, ker voda na filtru ustvari tanko "želatinasto" prevleko, ki preprečuje dober odtok. To omogoča, da ga takoj ne zamenjam.
Fabien
1 sporočila
fabien fr
Enako, ti filtri se zamašijo zelo hitro v primerjavi s starejšimi. Tudi če jih čistimo, na koncu ne prepuščajo več vode, tako da niso ekonomični niti ekološki, saj jih je treba prepogosto menjati.
GRAZIELLA
2 sporočila
graziella fr
Poleg tega sem opazil, da se vlakna diska (nove različice) redno odlagajo v rešetki motorja.
Michael
6 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, Glede znamke Cati't sem pogosto razočaran, prav, da veste. Vračali so mi več izdelkov in kakovost pogosto ni prisotna. Bolje je počakati, da napredujejo, ali pa zamenjati
Nicole
2 sporočila
nicole fr
pravkar sem prebral mnenja, po moje bo to prvič, ko bom "uporabil to novo različico, še je nisem prejel, bomo videli, sicer pa res ni praktično
Michael
6 sporočila
michael fr
Jaz sem bil zelo razočaran
christine
2 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, Po mojem mnenju je treba te nove filtre izločiti. Samo slabosti: penasta voda, šumeča fontana, prelivajoča se voda... Skratka, živeli stari modeli, ki na žalost niso več na trgu.
Michael
6 sporočila
michael fr
Stari modeli niso boljši, preveč plastike, preveč podrobnosti, ki ne koristijo ničemur. Vse je treba ponovno pregledati.
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Dejansko je težava in moj maček, ki je imel urinarne težave, mora veliko piti, zato moram nenehno menjati vodo, ker ni več filtrirana. Zdi se, da so ti filtri manj polni kot stari in ne filtrirajo, voda ostane na zgornjem delu fontane, zmanjšal sem pretok na minimum, vendar to nič ne spremeni.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo