Vprašanja, razprave o izdelkih Naravni substrat za terarij iz bukovih sekancev za plazilce Trixie Reptiland
100% stranke
priporočam ta izdelek
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
mylene
Kaj priporočate za sulcato želvo, pardalis in dve hermanski želvi? Glede na to, da so terariji veliki 200x100x60.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta vrsta stelje bo primerna za vaše želve.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
philippe
Pozdravljeni, kaj mi priporočate za kopenske želve? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta substrat lahko uporabite za vaše kopenske želve. Priporoča se tudi mešanica zemlje in komposta. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
micheline
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero podlago izbrati za leopardje gekone med zelo finim in malo večjim. Najlepša hvala in lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če želite uporabiti bukove sekance, jih morate vzeti čim manjše, da preprečite nevarnost zapore, če jih žival zaužije. Priporočamo vam, da se raje odločite za koruzni storževje, ki je bolj primerno za gekone. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, opazil sem, da obstajajo vsaj tri velikosti bukovih sekancev: fini - srednji - grobi. Ali veste, kateri velikosti ustreza ta 20-litrski vreči bukovih sekancev, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost ostružkov v 20-litrski vreči je približno 1 cm².
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
frederic
zdravo, ali ga moram pred uporabo oprati ali samo splakniti? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vam ni treba tega prati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vam ni treba tega prati.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
frederic
Pozdravljeni, ali so bukovi ostružki primerno kalibrirani za mlade leopardje gekone? Ali obstaja nevarnost okluzije, če bi jih po nesreči pogoltnili? Hvala in lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, brez kakršnih koli težav vam priporočamo naslednjo povezavo. https://www.zoomalia.com/animalerie/copeaux-de-hetre-substrat-naturel-pour-terrarium-pour-nombreuses-especes-de-reptiles-p-22990.html
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia