Vprašanja, razprave o izdelkih BUBIMEX Naravni Yak Sir - 2 velikosti na izbiro
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sandrine
zdravo, ali sir iz jakovega mleka ustreza 5 mesečnemu mladičku (glede na njegove zobe). Hvala
1 sporočila
alizée
Pozdravljeni, dala sem ga svojemu kužku od 6 meseca dalje in ni bilo nobenih težav. Vedno pazim, še posebej, ko ga ostane zelo malo. Ko ostane majhen kos, ga za 30 sekund pogrejem v mikrovalovni pečici, da se napihne in postane manj trd.
1 sporočila
fabrice
Zame ja, to bo bolj priporočljivo kot jelenov rog. Morda ga za nekaj trenutkov pogrejte v mikrovalovni pečici, da ga nekoliko zmehčate. Je odličen izdelek, moja psička ga obožuje.
2 sporočila
sandra
Pozdravljeni, kako prosim prerezati jakov sir po dolžini?
2 sporočila
lorraine
Pozdravljeni, ne boste mogli, ker že ima pasja čeljust težave, da bi jih pregriznila na koščke
1 sporočila
stéphanie
Lahko ga stopite v mikrovalovni pečici (tako delam z ostanki sira), dobili boste pasto, ki jo lahko ločite, nato pa pustite, da se ohladi. Vendar pa boste dobili nepravilno oblikovano poslastico, ki bo precej manj trdna
2 sporočila
sandrine
Nekoliko nevarno, ampak s kotno brusilko. Naredil sem to samo enkrat, saj pes pride do cilja sam, le da mu to vzame veliko več časa, kar pa ni slabo.