Briketi so okusni ali neprimerni za mojo mačko?

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Violette
25 sporočila
violette fr
Pozdravljeni! Mojemu štiri leta staremu mačku iLLyu je naš veterinar svetoval brikete Virbac HPM U3. Po mojem mnenju so sestavine dobre, in ne joka več, ko "lula", kar se mu je včasih dogajalo... Težava pa je, da mu briketi preveč teknejo! Moral bi jih pojesti približno 45 gramov, a vedno hoče še malo več, s tako vztrajnostjo, da mu pogosto popustimo; tako da poje približno 55 gramov, včasih 60... Kar se tiče teže, variira za približno 100 gramov, izgubi jih in jih spet pridobi... Seveda je bil s prejšnjimi briketi RC, ki so vsebovale manj beljakovin, a so bile polne žitaric in škroba, njegov odmerek dobro uravnotežen.

Ali je boljše, da je več kot priporočeni odmerek "dobrih" briketov, kot meni veterinar, ali moram biti neomajna, da ne tvegam pridobivanja teže? Hvala za vaša mnenja!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo