Bolna pelomeduza po spremembi akvaterrarija

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
VIRGINIE
1 sporočila
virginie fr

Pozdravljeni,

Moja mlada pelomeduza je od prihoda v hišo, pred 6 meseci, živela v svojem majhnem akvaterariju. Bila je ves čas v vodi.

Ker sem ji želela nuditi čim večje udobje, sem ji kupila zelo velik akvaterrarij,

Od takrat naprej nič več ni v redu, ne je več, imela je težave z dihali, in že teden dni je na injekcijah z antibiotiki. Panike jo, ko se znajde v vodi (približno 10 do 12 cm vode)

Zdaj ne zapusti več plaže, le potopi glavo v vodo, in ko je v vodi, plava na površju. Nocoj je padla na hrbet in se sama ni mogla obrniti. Mislim, da bi, če ne bi bila tam, umrla utonjena.

Temperatura vode je 26 stopinj, morda je to premalo.

Imate kakšne ideje? Se zaradi selitve počuti pod stresom? Jo moram dati nazaj v njen majhen akvaterarij?

Hvala.

fairy
18 sporočila
fairy fr
<left>Pozdravljeni,

Da, po mojem mnenju jo daj nazaj v njen prejšnji akvarij.

Če ne začne ponovno sprejemati dobrih navad (jesti itd.), čim prej obišči veterinarja za NAC (nove vrste hišnih ljubljenčkov) in jo umesti v miren prostor.

Upam, da sem ti lahko pomagal!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo