boa constrictor imperator

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
vie
1 sporočila
vie fr

Pozdravljeni,

iščem primerno osvetlitev za mojega odraslega samca boa (približno 2m30).

Trenutno ima aluminijast terarij velikosti 1m50 (dolžina) x 60 cm (globina) x 50 cm (višina).

Ko sem ga prevzel, je bilo mesto za neonsko luč poškodovano, z neonsko lučjo brez zaščite, ki je visela navzdol. Zato iščem nosilec in neonsko luč (najbolj primerno za velikost terarija in potrebe tega lepega mladiča).

Če bi mi lahko hkrati svetovali najboljši način za pritrditev balasta brez nevarnosti za kačo (smola, pritrditev), bi bilo super.

Zahvaljujem se vam

Lep pozdrav,

Virginie

Éloïse
1 sporočila
Éloïse fr

Pozdravljeni, Virginie

Boe in pitoni ne potrebujejo svetlobe; pravzaprav lahko ta povzroči težave z očmi.

Lep pozdrav. Vzrediteljica kač že 10 let

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo