Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Insaf
2 sporočila
insaf fr
Pozdravljeni, ali je ta filter primeren za beto v akvariju s 18L? Hvala vnaprej. P.S.: Če je možno, prosim za hitri odgovor, ker čakam na dostavo in bi ga v primeru, da ni primeren za akvarij, rada preklicala.
Michel
470 sporočila
michel fr
Za majhen akvarij je zelo dober, potrebuje pa zračno črpalko za delovanje. Michel
Insaf
2 sporočila
insaf fr
Pozdravljeni, pravite, da je potrebna črpalka, vendar ta filter že ima vgrajeno črpalko. Torej, ali ni 170 L/H preveč za beta ribo v akvariju s 18 L?
Michel
470 sporočila
michel fr
Oprostite, nisem opazil, da je to model s vgrajeno črpalko. Za beto res tveganje, da jo tok moti. Na nekaterih forumih bete vzgajajo brez filtracije, samo z menjavo 10% vode v akvariju na teden. Michel
Alexandra
2 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu tega biološkega gobastega filtra s črpalko - BOB za 11,65 evra, vendar ne vem, ali je primeren za moj 38-litrski akvarij... Lahko mi prosim čim prej posredujete informacije... Lep pozdrav, Noa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta biološki gobasti filter je primeren za uporabo v vašem akvariju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jules
4 sporočila
jules fr
Ali je ta črpalka primerna za 120 l?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne, ta filter ne bo dovolj močan (največji pretok 170 l/h). Za akvarij s 120 litri potrebujete pretok vsaj 250 l/h.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
marjorie
1 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, imam akvarij s približno 60 litri, je to preveč ali ni dovolj in ali se priklopi na zračno črpalko? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za akvarij s 60L bi ta filter moral ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tony
3 sporočila
tony fr
Pozdravljeni, ali je pretok nastavljiv? Moj akvarij ima samo 20 litrov in pretok 170 litrov se mi zdi premočan. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pretok tega filtra ni nastavljiv. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo