Vprašanja, razprave o izdelkih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
insaf
Pozdravljeni, ali je ta filter primeren za beto v akvariju s 18L? Hvala vnaprej. P.S.: Če je možno, prosim za hitri odgovor, ker čakam na dostavo in bi ga v primeru, da ni primeren za akvarij, rada preklicala.
470 sporočila
michel
Za majhen akvarij je zelo dober, potrebuje pa zračno črpalko za delovanje. Michel
2 sporočila
insaf
Pozdravljeni, pravite, da je potrebna črpalka, vendar ta filter že ima vgrajeno črpalko. Torej, ali ni 170 L/H preveč za beta ribo v akvariju s 18 L?
470 sporočila
michel
Oprostite, nisem opazil, da je to model s vgrajeno črpalko. Za beto res tveganje, da jo tok moti. Na nekaterih forumih bete vzgajajo brez filtracije, samo z menjavo 10% vode v akvariju na teden. Michel
2 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu tega biološkega gobastega filtra s črpalko - BOB za 11,65 evra, vendar ne vem, ali je primeren za moj 38-litrski akvarij... Lahko mi prosim čim prej posredujete informacije... Lep pozdrav, Noa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta biološki gobasti filter je primeren za uporabo v vašem akvariju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
jules
Ali je ta črpalka primerna za 120 l?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne, ta filter ne bo dovolj močan (največji pretok 170 l/h). Za akvarij s 120 litri potrebujete pretok vsaj 250 l/h.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne, ta filter ne bo dovolj močan (največji pretok 170 l/h). Za akvarij s 120 litri potrebujete pretok vsaj 250 l/h.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marjorie
Pozdravljeni, imam akvarij s približno 60 litri, je to preveč ali ni dovolj in ali se priklopi na zračno črpalko? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za akvarij s 60L bi ta filter moral ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
tony
Pozdravljeni, ali je pretok nastavljiv? Moj akvarij ima samo 20 litrov in pretok 170 litrov se mi zdi premočan. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pretok tega filtra ni nastavljiv. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia