Vprašanja, razprave o izdelkih BF PETFOOD - BIOFOOD Mačje Tablete Naravnega Izvora Za Kožo in Dlako - 2 Okusa

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, jih uporabljam samo kot dopolnilo ali preventivo. Če ima vaša mačka bolhe, je glavno okolje, kot veste. Kapljice, predpisane s strani veterinarja, delujejo na infestirane mačke in to prepreči, da bi bile ponovno pikanje. Kapljice, ki se prodajajo v lekarnah ali še slabše v supermarketih, niso zadostne, če so bolhe že dobro zakoreninjene. V vsakem primeru so ti tableti zelo priljubljeni pri mačkah.
Camus
1 sporočila
camus fr
Pozdravljeni, ali tablete delujejo na mačka, ki je žal že ujel bolhe? Poskusil sem s pipeto, a ni učinkovito. Če to pomaga ubiti bolhe, koliko na dan, prosim? Hvala
Sylvia
7 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je izdelek BF PETFOOD - BIOFOOD združljiv z zdravilom Credelio (Lotilaner), ki ga moj maček jemlje, da prepreči pritrditev klopov in bolh nanj? Iščem nekaj, kar bi jih odganjalo, saj Credelio ubije klope in bolhe šele potem, ko se pritrdijo, ne prej. Hvala za vašo pomoč.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni Sylvia, najbolje bo, če svojemu veterinarju posredujete sestavo BF PETFOOD - BIOFOOD ali pa vprašanje postavite neposredno proizvajalcu. Osebno mi je moj veterinar enkrat svetoval, da po dajanju tablete credelio ne dam dodatka prehrani, morda iz previdnosti.
Damien
1 sporočila
damien fr
Ali lahko ta tableta damo doječi muci, hvala
Christine
1 sporočila
christine fr
koliko tablet na dan in za koliko dni v mesecu
virginie
1 sporočila
virginie fr
Imam 2 mački, dam jima 2 zjutraj in 2 popoldne, vendar je treba počakati nekaj dni, preden se pokažejo rezultati. Že 2 tedna ju dajem in se več ne praskata ter nimata klopov, čeprav živim na podeželju. Jima jih ni težko vzeti, saj so kot briketi. Kar se mene tiče, jim bom nadaljevala dajati 4 na dan do septembra, oktobra, nato bom prešla na 2.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo