Vprašanja, razprave o izdelkih Vitaminski kompleks C za morske prašičke HAMIFORM

100% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ali lahko damo neposredno v usta morskemu prašičku, kot za Francodex?
Jerome
13 sporočila
jerome fr
Ne, nikakor, to ni namenjeno temu, ta izdelek je zelo koncentriran, zato ga je treba nujno razredčiti v sveži vodi za 120 ml. S pomočjo kapalke dodajte 5 ml kompleksa v 100 ml sveže vode. Vodo menjajte vsak dan. Pred uporabo pretresite (kot vse prave vitamine). 10 ml se daje na hrano. S pomočjo kapljalne pipete nanesite 10 kapljic na hrano živali. Prepričajte se, da ima žival na voljo zadostno količino sveže vode.
Anais
1 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, priporočljivo je dati neposredno v usta, namesto da bi dodali v vodo. Zakaj ne? Veterinarji to svetujejo, ker če damo neposredno v usta morskemu prašičku, smo prepričani, da je vitamin res zaužit, poleg tega vitamin ne bo imel časa za oksidacijo in bo zato resnično učinkovit!
sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Pozdravljen, naš veterinar mi je svetoval, da mu dam neposredno v usta. Dajem mu 0,4 ml na dan. Naša morska prašička tehta 1,1 kg.
SÉLINA
2 sporočila
sÉlina fr
Živijo, ali lahko te vitamine C damo vsem glodavcem, gerbilom, zlatim in ruskim hrčkom?
Jerome
13 sporočila
jerome fr
Ja, brez skrbi, toda za te male glodalce bi ti bolj priporočil Bio multivitamin ali še bolje, Bio obliko in tonik, ki vsebuje kraljevi žele.
Cécilia
1 sporočila
cécilia fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, koliko v mg je odmerek 5 ml vitamina C za stekleničke po 120 ml. Hvala za vaš odgovor.
AURELIE
1 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, kupil sem enak izdelek. Pomembno je vedeti, da se vitamina C ne sme mešati z vodo, tudi svežo, saj zelo hitro izgubi kakovost. Morski prašički prav tako ne pijejo veliko, zato ne moremo vedeti, ali dobijo dovolj izdelka. Našel sem ustrezno informacijo na blogu ljubiteljev morskih prašičkov za ta izdelek: dati je treba 1 ml s kapalko 2 do 3-krat na teden. To delam pri svojih dveh morskih prašičkah in vse je v redu.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo