BCI več ne je ...

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, obracam se na vas, ker žal moj BCI dolžine 2,20m noče več jesti... Praviloma ga hranim enkrat na mesec, vendar se zdaj bližam že skoraj dveh mesecih, medtem ko mu vsakih deset dni kažem veliko manjše plene... Kljub temu se premika, hodi v svoj bazen in se obnaša normalno, ampak sem zaskrbljen... Imam ga že 10 let in še nikoli nisem imel takšne situacije!!! Ali mi lahko pomagate razumeti kaj se dogaja??? (P.S.: njegov terarij meri 70/70/140, vendar ga bom ta vikend zamenjal s prostornejšim, ki meri 100/165/165)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo