Vprašanja, razprave o izdelkih Avtomobilski sedež Snoopy za pse Zolia
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anna
Imam 2 čivavi. Ali lahko potujeta skupaj v notranjosti?
2 sporočila
morgane
Pozdravljeni, imam dva čivava, ki tehtata 2,9 kg in 2 kg, in vedno potujeta z mano ☺️
1 sporočila
carla
Moj ne mara, ker se sedež preveč premika. In lahko potujeta skupaj, a morata se resnično imeti rada! Ne dam jih skupaj, ker imajo radi malo več prostora, še posebej poleti, ko je vroče.
2 sporočila
morgane
Osebno se pri meni nič ne premakne, tudi pri zavojih je stabilno
1 sporočila
catherine
Ali se ta artikel lahko namesti tako na zadnji kot na sprednji sedež?
1 sporočila
sabrina
Da, lahko jih kupite, kupil sem jih pred enim mesecem za svojega francoskega buldoga in sem jih dal na pustolovščino.
1 sporočila
valérie
Da, lahko se uporablja za 1 mačko in 1 majhnega psa. Meni je služil za mladička (pirenejskega ovčarja).
3 sporočila
laëtitia
Pozdravljeni, Ali se lahko ta izdelek uporablja za mačko? Glede na to, da je možnost pritrditve na pas. Hvala vnaprej.
9 sporočila
angélique
Pravkar sem ga prejel in ja, ne vidim razloga, zakaj ga ne bi mogli uporabiti za klepet. Je zelo dobre kakovosti in poceni, priporočam ga!
1 sporočila
isabelle
Da, prednost je v tem, da vaša mala živalca ni zaprta. Uporabljam ga za svojega majhnega Jack Russella in obožuje vožnjo z avtomobilom :)
3 sporočila
laëtitia
Hvala za vaše odgovore, bom naročil.
1 sporočila
myriam
To je popolno za mojega cavalier king charlesa, ki tehta 7,600 kg
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, ali je to primerno za psa pasme Jack Russell? Moj pes tehta 10 kg in iščem nekaj takega, da bi bila potovanja z avtom udobnejša.
1 sporočila
maryse
Pozdravljeni,Sedež ustreza za majhnega psa, kot je moj chihuahua, ki tehta 3 kg, vendar ne za psa, ki tehta več kot 5 kg. Ne bi se mogel uleči, saj je sedež precej majhen.
1 sporočila
corinne
Ne, sedež je za vašega psa pretesen.
1 sporočila
armel
Pozdravljeni, imam jack russella, ki tehta 7 kg, zdi se mi, da je malce na tesno. Prosimo, pozorno preverite dimenzije, lep pozdrav.
1 sporočila
cindy
Preveč majhno za psa, težkega 10 kg
1 sporočila
robine
Da, popolnoma se lahko uleže vanj, vendar sprednji del sedeža ni trden
1 sporočila
daniel
Pozdravljeni, Moj bostonski terier tehta 10 kg. Ima več kot dovolj prostora, da leži v svoji košari.
1 sporočila
anne-marie
Mislim, da bi to bilo dobro za vašega psa, ker moj tehta 7kg500 in lahko spi med potovanji….vendar se mi zdi sprednji del premalo trden
1 sporočila
marie-christine
Pozdravljeni, ta izdelek sem kupila za svojega maltežana, ki tehta 4,4 kg, vendar je sedež nekoliko majhen. Ne more se povsem uleči, obvezen je sedeč položaj. Za kratke vožnje je lahko primeren, za daljše pa ne. Tudi za kratke vožnje ima raje zadnji sedež v avtu.
2 sporočila
christelle
Pozdravljeni,
pravkar sem prejel svoj izdelek, vendar manjka sprednji pritrdilni pas. Kako naj nadaljujem, da mi ga pošljete? Hvala vnaprej.
pravkar sem prejel svoj izdelek, vendar manjka sprednji pritrdilni pas. Kako naj nadaljujem, da mi ga pošljete? Hvala vnaprej.