Vprašanja, razprave o izdelkih
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christiane
Pozdravljeni, ali je ta časovnik združljiv z LED lučko H2O za akvarij Aquatlantis "Aquatower 96"? Hvala
2 sporočila
jean-luc
Pozdravljeni, vidim, da gre za 1 (Timer Easyled control 1)... Je na voljo še ena različica?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Do danes nimamo nobenih informacij o izdaji nove različice tega časovnika. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
léa
Pozdravljeni, pravkar sem prejela easy led control za mojo rampo easy led. Vendar se priključek transformatorja in tega izdelka ne ujemata. (na transformatorju je dvopolni priključek, medtem ko je na kontrolorju enpolni priključek). Ali manjka adapter? Lep pozdrav, Léa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Če imate težave z namestitvijo tega izdelka ali če manjkajo deli, vas vabimo, da se neposredno obrnete na našo pomoč strankam preko sledenja vašega naročila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali gre za različico z nastavitvijo intenzivnosti ali ne? Vnaprej hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Nicolas
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Timer Easyled Control resnično omogoča nastavitev intenzitete LED diod, kar simulira vzhod in zahod sonca za bolj naravno osvetlitev akvarija. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
christian
Pozdravljeni, v resnici imam Nanovie F3 in ne F1; ali je ta Nanovie F3 združljiv s časovnikom Easyled Control 1? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta programator deluje samo na rampah EASY LED, zato ne bo kompatibilen z akvarijem ali rampo druge blagovne znamke. S spoštovanjem, Ekip Zoomalia
2 sporočila
christian
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je Timer Easyled control 1 združljiv z akvarijem Nanovie f1 znamke Aquavie. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta programator deluje samo z EASY LED rampami, ni združljiv z akvarijem ali rampo druge blagovne znamke. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ali je časovnik easy led control združljiv z LED osvetlitvijo kompleta F60 fresh? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta časovnik ni združljiv z vašo LED rampo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia