Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, Pokrov akvarija je sestavljen iz treh delov: dveh poklopcov iz rezine, ki ju je mogoče enostavno prerezati, in nosilca za osvetlitev. Michel
7 sporočila
christine
Hvala Michel, kako se imajo sinovi? Rad bi vedel, če je steklo akvarija oblikovano zaobljeno, kot je na akvadisiu, ali je plastična ojačitev okoli akvarija z zarezami, kot je na Juwelu, ker če je steklo oblikovano, se mi zdi to nevarno, saj je precej nizko v akvariju in bojim se, da bi nalil preveč vode in da bi potem prelilo. Hvala vam.
470 sporočila
michel
To je kozarec, ki je brušen, na 120 imam zarezo na vsaki strani. Prednost Aquatlantisa je osvetlitev, ki je najboljša, slabost pa sistem filtracije, ki je nižje kakovosti. Zamenjal sem ga z zunanjo filtracijo. Michel
7 sporočila
christine
hvala, Michel, lahko mi prosim poveste, ali je steklo, ki je razrezano za prehod kablov, zaščiteno s plastiko? Res ne najdem nobene fotografije in v trgovini je nisem našel. Hvala vam.
470 sporočila
michel
Steklo ni zaščiteno, imam diplomo že 5 let in nikoli nisem imel težav. Michel
7 sporočila
christine
zdravo, ali mi lahko poveste kako so na rezih za prehod kablov, žic termometrov, filtrov, LED svetilk. Ali je steklo izrezano ali so to oblike zarez na ojačitvi na vrhu akvarija kot pri Juwelu? Na žalost ni fotografije zadnje strani akvarija, hvala