Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, Pokrov akvarija je sestavljen iz treh delov: dveh poklopcov iz rezine, ki ju je mogoče enostavno prerezati, in nosilca za osvetlitev. Michel
CHRISTINE
7 sporočila
christine fr
Hvala Michel, kako se imajo sinovi? Rad bi vedel, če je steklo akvarija oblikovano zaobljeno, kot je na akvadisiu, ali je plastična ojačitev okoli akvarija z zarezami, kot je na Juwelu, ker če je steklo oblikovano, se mi zdi to nevarno, saj je precej nizko v akvariju in bojim se, da bi nalil preveč vode in da bi potem prelilo. Hvala vam.
Michel
470 sporočila
michel fr
To je kozarec, ki je brušen, na 120 imam zarezo na vsaki strani. Prednost Aquatlantisa je osvetlitev, ki je najboljša, slabost pa sistem filtracije, ki je nižje kakovosti. Zamenjal sem ga z zunanjo filtracijo. Michel
CHRISTINE
7 sporočila
christine fr
hvala, Michel, lahko mi prosim poveste, ali je steklo, ki je razrezano za prehod kablov, zaščiteno s plastiko? Res ne najdem nobene fotografije in v trgovini je nisem našel. Hvala vam.
Michel
470 sporočila
michel fr
Steklo ni zaščiteno, imam diplomo že 5 let in nikoli nisem imel težav. Michel
CHRISTINE
7 sporočila
christine fr
zdravo, ali mi lahko poveste kako so na rezih za prehod kablov, žic termometrov, filtrov, LED svetilk. Ali je steklo izrezano ali so to oblike zarez na ojačitvi na vrhu akvarija kot pri Juwelu? Na žalost ni fotografije zadnje strani akvarija, hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo