Vprašanja, razprave o izdelkih Akvarijski sesalnik Profi-Cleany
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
38 sporočila
josé
Pozdravljeni, ali ta sesalec dobro deluje na tleh sestavljenim iz manada, glede na to, da je to zelo lahka tla?
6 sporočila
celine
Pozdravljeni, je ta sesalnik primeren za zelo fini pesek, kot je JBL Snow White, ki sem ga kupil na vaši spletni strani? Omenil bi, da imam akvarij s 240 litri. Hvala.
1 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, glede sesanja vseh odpadkov ni nobenih težav, je dovolj močan? Ker imam vedno ostanke hrane in druge odpadke, ki jih ne uspem vedno pobrati z mrežico, bi rad vložil v sesalnik, ki očisti celo dno in mi tako omogoči, da ne bi moral čistiti celotnega akvarija vsake 3 dni... Omenjam, da imam vodne želve.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta sesalnik je zasnovan za učinkovito čiščenje dna akvarija. Kljub temu, ker so želve velike "onesnaževalke", se prepričajte, da je filter prav tako dobro prilagojen, da omeji odpadke v posodi. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
coraline
Pozdravljeni, ali lahko ta sesalnik popolnoma potopimo v vodo ali mora malo štrleti nad površino, da deluje? Lep pozdrav, ga. Coraline
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Zgornji del mora biti izven vode. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia