Vprašanja, razprave o izdelkih Bel akvarij brez filtra Aquatlantis Tortum
21 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
clélia
Pozdravljeni, imam težavo. Ne vem, kateri filter bi moral namestiti v svoj akvarij. V njem imam samo eno želvo in filter za 20l (api superclean 20), vendar sem po tednu dni glede na stanje vode ugotovil, da to ni dovolj. In ne morem si privoščiti, da bi vsak teden menjaval vodo glede na težo akvarija... Kakšna vrsta filtra bi bila najbolj primerna? Filter za akvarij 40l, ker ima 33l? Če je filter za 40 litrov dovolj, kateri je najbolj primeren? Hvala v naprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Onesnaževanje vode ima več izvorov: bodisi filter ni primeren, bodisi je preveč odpadne hrane (hranilna doza je prevelika in se poslabša v vodi), bodisi je akvarij premajhen za žival. Želve so velike onesnaževalke in zato je nujno uporabiti učinkovito filtracijo. Filter, ki je zasnovan za akvarij 40L, bo ustrezal in omogočal, da bo vaša voda ostala čista dlje časa. Lahko se odločite za naslednji filter, ki je posebej prilagojen za želve:
https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-reptofilter-rf-250-p-15258.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-reptofilter-rf-250-p-15258.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, moj terarij je dobro postavljen, vendar bi rad vedel, ali lahko dobim steklo proti pobegu, da ga postavim na drugo stran... obstajata še dva utora, eden na sredini in večji na desni, sicer čemu služita? Hvala lepa.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Steklo proti pobegu se ne prodaja posamično. Uporabite lahko zareze za namestitev po meri izdelane zaščite proti pobegu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ali je terarij velikosti 40x20x18 dovolj prostora za majhno vodno želvo, ali bo potrebno spremeniti njegovo velikost, ko raste? Ali je vključen ves dekor, kot je na sliki? Ali je priložena žarnica? To je akvarij koliko litrov? Ali lahko v ta akvarij postavimo filter in, če da, kateri s vaše spletne strani? Hvala za vaše odgovore.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Majhen akvarij bo primeren za vodno želvo, odvisno od vrste, bo morda potrebno izbrati večji akvarij. Svetilka, nosilec za svetilko in dekoracija niso priloženi, vključena je samo plaža.
Lahko dodate filter, model za nano akvarij bo primeren. Prav tako lahko izberete tega.
https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-speciale-tortue-turtle-heater-50w-p-558.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Majhen akvarij bo primeren za vodno želvo, odvisno od vrste, bo morda potrebno izbrati večji akvarij. Svetilka, nosilec za svetilko in dekoracija niso priloženi, vključena je samo plaža.
Lahko dodate filter, model za nano akvarij bo primeren. Prav tako lahko izberete tega.
https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-speciale-tortue-turtle-heater-50w-p-558.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurine
Pozdravljeni. Ali je ta terarij primeren za hermanske želve? Ali lahko odstranimo plažo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Plaža tega terarija bo za kopensko želvo premajhna. Ta komplet je bolj primeren za vodne želve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
alison
Dober večer. Imam želvo v 55, je zelo dobro. - Ampak, ali je res nujno, da ne presežemo rdeče črte za vodo? - Je dovolj vode, če upoštevamo to črto? Zdi se mi, da ni in da zato postane dostop do plaže težaven. - Ali moramo nujno ogrevati vodo? - Zadnjih nekaj dni se je na površini vode pojavilo veliko belih mehurčkov. Je to bakterija? Vendarle je moj akvarij opremljen s filtrom in voda je bila zamenjana komaj pred 6 dnevi. (Mehurčki so se pojavili 2 do 3 dni po zamenjavi vode) Zato sem zaskrbljena za zdravje moje želve :-( Hvala za vaše odgovore in nasvete.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, bistveno je spoštovanje življenjskih pogojev vaše želve in njene vrste: če mora biti voda pri določeni temperaturi, je potrebno to spoštovati in v skladu s tem tudi ogrevati. Kar zadeva višino vode, to je tisto, kar priporoča proizvajalec, lahko pa dodate malo vode, če se vam to zdi koristno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
vincent
Pozdravljeni, imam več vprašanj glede mojih želv - rad bi vedel, kako pogosto je treba menjati vodo v akvariju, če nimamo filtra - rad bi vedel, ali lahko damo dve želvi v ta akvarij - rad bi vedel, ali lahko našim želvam dajemo jesti kaj drugega kot granule - rad bi vedel, ali moramo pustiti luč, ki je pritrjena na akvarij, prižgano cel dan Hvala vnaprej P.s oprostite za napake pri črkovanju
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če v vašem akvaterrariju ne namestite filtra, boste morali vodo menjati vsak dan. Predlagamo, da se pred sprejetjem odločitve posvetujete s specializiranimi forumi, da bi ugotovili potrebe vaših želv glede na njihovo vrsto. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, ali je treba vzeti akvarij za želvo s filtrom? Čemu služi filter?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Filter je nepogrešljiv za vzdrževanje čiste in oksigenirane vode. Prav tako vam bo prihranil pogosto menjanje vode, saj želve hitro umažejo svojo vodo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
karine
Pozdravljeni, kupil sem ta akvarij z merami 55×30×20, vendar ni podatka o številu litrov. Mi lahko prosim poveste, koliko litrov je?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Prostornina je 33L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Prostornina je 33L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
nicole
Pozdravljeni, lahko izvem, prosim, kateri neon je potreben?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetilka, ki je prilagodljiva za akvaterra TORTUM, je svetilka Tortum (ref 65399 za belo in 65398 za črno). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aicha
živjo, želel sem vedeti, ali je vse priloženo (kamenje, kamni itd.)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta akvarij je opremljen s plažo in dostopno rampo, ter delnim protiubežnim pokrovom iz stekla.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
damien
Pozdravljeni,
Spráševal sem se, ali je treba pustiti luč in črpalko nenehno prižgani ali lahko ponoči vse ugasnemo?
Hvala vnaprej
Damien
Spráševal sem se, ali je treba pustiti luč in črpalko nenehno prižgani ali lahko ponoči vse ugasnemo?
Hvala vnaprej
Damien
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da izvedete cikel svetlobe za udobje vaših želv. Vaš filter pa bi moral delovati neprekinjeno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia