Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julien
2 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, ali lahko prižgemo akvarij brez daljinskega upravljalnika? Pravzaprav se ne prižge več. Zato sem zamenjal neonko (40 €), vendar še vedno ne deluje. Zamenjal sem napajalnik in enako. Bojim se, da tudi če kupim nov daljinski upravljalnik, ne bo delovalo...
Claire-Marie
3 sporočila
claire-marie fr
Pozdravljeni, mislim, da ne moremo prižgati luči brez daljinskega upravljalnika. Vendar sem moral kupiti nov akvarij, ker je bil moj v kotu počen in stari daljinski upravljalnik deluje tudi na novem akvariju. Tako da daljinski upravljalniki običajno delajo neodvisno od serijske številke akvarija. Lahko kupite nov daljinski upravljalnik in bi moralo delovati, razen če je kakšna druga težava.
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni, 9-krat od 10 je napajalnik za 220V tisti, ki preneha delovati, diode pa imajo življenjsko dobo več kot 3 leta. Michel
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljen Michel, najlepša hvala za vaš odziv, to potrjuje našo hipotezo. Lep večer, Florence
Florence
2 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, imam akvarij Flex FLUVAL s 57L. V zadnjem času je razsvetljava okvarjena, neprestano utripa in različne funkcije barv ne delujejo več. Zamenjal sem baterijo na daljinskem upravljalniku in pri vas naročil nov sistem razsvetljave, ki vključuje neon/LED in senzor. Vse je novo, razen adapterja, vendar težava ostaja. Imate kakšen nasvet ali namig, kaj naj storim? Ali lahko daljinski upravljalnik ima težave s programiranjem? Ali je mogoče, da je adapter 220/12v vzrok za to utripanje? Hvala vnaprej za vašo pozornost, lep pozdrav, Florence P
FÉLINE
3 sporočila
fÉline fr
Pozdravljeni, kupil sem Fluval 34 L in ker je zelo zasajen, bi rad izvedel, katera močnejša razsvetljava ustreza pokrovu akvarija?
Christian
1 sporočila
christian fr
Dober večer, tudi jaz imam ultra zasajen Flex 15g, ki se je popolnoma zataknil in predvidevam, da lahko storite isto kot jaz: Ohranil sem osvetlitev, ki sem jo kombiniral z dvema 6w Nicrew LED cevkama dolžine 38 cm, povezanimi s časovniki, ki omogočajo simulacijo sončnega vzhoda in zahoda. Resnično imam izjemno hitro rast rastlin in lepo rdeče rdeče rastline. Za vas so verjetno ustrezne cevke dolžine 28 cm. Ventuze sem prilepil na cian ob straneh originalne osvetlitve pod pokrovom in to je to.
VALÉRIE
1 sporočila
valÉrie fr
Tudi jaz imam zelo zaraščen akvarij, vendar nimam nobenih težav z osvetlitvijo. Redno moram omejevati rast rastlin, jih rezati in po potrebi ponovno saditi potaknjence. Odstranil bom rastline, ki se prekomerno širijo.
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Imam Fluval 57l in zame ni potrebna dodatna osvetlitev, saj imam tehnično prikladna tla, rast mojih rastlin je celo preveč uspešna
Yves
2 sporočila
yves fr
Pozdravljeni, kupil sem aquael leddy slim, ki sem ga pritrdil z lepilnim trakom in trenutno drži. Lep pozdrav
mickael
1 sporočila
mickael fr
Dober večer, rad bi vedel, ali je razsvetljava 11 W dovolj za rastline? Ali ni potrebna najmanjša moč 24 W? Hvala za vaš odgovor, zanima me ta akvarij, ki je vse v enem (razen ogrevanja, očitno). Lep večer.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Moč razsvetljave je prilagojena velikosti akvarija, v kolikor je ta običajno zasajen. Če je vaš akvarij zelo zasajen, bo morda potrebno namestiti močnejšo razsvetljavo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Zelo sem zadovoljna s tem akvarijem, dodala sem majhen nastavljiv grelec Denerle in vse skupaj je res brezhibno.
Léa
1 sporočila
léa fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je akvarij prodan z vso potrebno filtracijo ali je treba dodatno kupiti še kakšne dodatke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prodajamo ta akvarij z razsvetljavo in filtracijskim sistemom, edino grelnik ni vključen.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
anne marie
4 sporočila
anne marie fr
Ali lahko dam zlate ribice in koliko jih lahko dam?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Dober dan, Glede na izbrano velikost akvarija lahko noter date od 1 do 4 zlate ribice.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
FÉLINE
3 sporočila
fÉline fr
Zlata ribica potrebuje 100L
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Zlato ribico ocenjujejo med 20 in 25 cm v odrasli velikosti, zato pravimo 1 cm ribe na 1 liter vode. Zame je minimalna potreba 100 l za 2 ali 3 zlate ribice. V nasprotnem primeru je biološko omejujemo in tako zmanjšujemo njeno pričakovano življenjsko dobo, ki je običajno 15 do 20 let.
Alexandre
1 sporočila
alexandre fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je mogoče priključiti časovnik za luči na akvarije Fluval Flex ali če to deluje samo z daljinskim upravljalnikom. Hvala in morda se kmalu spet slišimo.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na vtičnico za luč lahko namestite časovnik, da programirate vklop in izklop. Vendar pa je pri uporabi LED žarnic priporočljivo, da ostanete na standardnem načinu razsvetljave.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Torej, rada bi vedela, prosim, kako vam je uspelo namestiti programator, ker na mojem akvariju, ko izklopim električno napajanje in ga ponovno vklopim, je treba nujno vklopiti s daljinskim upravljalnikom. To je zame edina negativna točka tega modela. Ampak, če imate rešitev, jo z veseljem sprejmem.
agnes
2 sporočila
agnes fr
dober večer, katero znamko filtra je potrebno kupiti s tem akvarijem. hvala vnaprej za odgovor.
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Filtracija je vključena v akvarij. Imam veliko čistilnih pomožnih živali, kot so kozice in polži (tylomelania), potem pa je odvisno, katere vrste rib imate.
nelly
1 sporočila
nelly fr
Pozdravljeni, pripravljena sem kupiti ta akvarij pri vas, vendar sem malo izgubljena pri izbiri rib, ki jih želim dati noter, in še posebej pri dekoraciji: kateri pesek in kateri okraski naj dam v ta akvarij? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta akvarij je nano akvarij, primeren je za majhne sladkovodne ribe (tako kot Betta ali Guppy) ali kozice. Paziti morate, ker ne vse vrste sobivajo in izbira med samci ali samicami je ključna. Idealno je poiskati informacije na specializiranih forumih, da izberete vrste, ki bodo najbolj primerne in estetsko ustrezajo temu, kar iščete. Pesek in dekoracije bodo odvisni od vaših okusov in posebnosti, značilnih za vsako vrsto.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, v svoj akvarij sem dala bambusove kozice, kozice neocaridina, polže tylomelania in par killi rib iz Cap Lopez, skupaj s tehnično podlago, posebej za kozice in rastline, ter precej rastlin. Vsi se zelo dobro razumejo, imam bujno rast in kozice ter polži vse zelo dobro očistijo.
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali so filtrirni materiali priloženi za zagon? Hvala vnaprej, Patrick
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Filtrirne mase so vključene. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ruben
1 sporočila
ruben fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če je ta akvarij primeren za gostovanje rib v vodi s temperaturo ~25°C? V pričakovanju vašega odgovora. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dodajanje ogrevanja za toplejšo vodo je povsem možno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Priscilla
7 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, ja, to je temperatura v mojem, dodala sem majhen nastavljiv grelec Denerle in sem zelo zadovoljna.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo