Apelka 100ml
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
16 sporočila
clara
Pozdravljeni.Moja lepotica se je poslovila po skoraj 18 letih z nami. Hotel sem biti malo vnaprej pripravljen in sem kupil 100ml steklenico apelke. Steklenica je nova in je bila kupljena v lekarni 20 oktobra. Ne sprejmejo izdelka nazaj, zato ga prodajam naprej. Kupljeno za 85€, ponujam ga za 75€. Najlepša hvala
9 sporočila
dominique
Pozdravljeni, zanima me. Ali opravljate pošiljanje? Kakšna bi bila cena? Bi se strinjali s ceno 65 € (upoštevaje stroške pošiljanja)? Lep pozdrav
16 sporočila
clara
Pozdravljeni. Imate morda v vaši bližini Mondial Relay poštno točko? Pošiljanje ne bi smelo biti dražje od 3 ali 4 evrov. Preveril bom, ali se strinjate s 69 evri? Kako menite, da bi lahko izvedli plačilo? V pričakovanju vašega odgovora želim lep preostanek dneva.
16 sporočila
clara
Iz katere regije ste? Nikoli se ne ve?
9 sporočila
dominique
Pozdravljeni, da, imam točko Mondial Relay blizu svojega doma ... sem v Normandiji ... 76700 Gonfreville-l'Orcher In 69 € bi mi ustrezalo, hvala ...
16 sporočila
clara
Za plačilo, ali morda po naključju uporabljate PayPal? Ali pa imate morda kakšen drug predlog?
16 sporočila
clara
Smo zelo daleč drug od drugega, tako da osebna predaja ne bo mogoča. To je škoda. Po posvetovanju bo to stalo 69 evrov za izdelek in 4,20 evra za stroške pošiljanja. Če se ne motim, bo to skupaj 73,20 evra.
9 sporočila
dominique
Seveda, kako napredujemo? Lahko objavite oglas na Leboncoin? Ali na My Pet Corner? (seveda mi pridržujte prodajo)
16 sporočila
clara
Lebon coin zavrača objavo izdelka. Poskusil sem večkrat, od nedavnega uporablja programsko opremo, ki prepoznava zdravila. Mojega kotička za hišne ljubljence ne poznam.
16 sporočila
clara
Pravkar sem ustvaril oglas na mojem kotičku za male živali, ki je v postopku potrjevanja. Ime oglasa: Apelka
16 sporočila
clara
Oglas zavrnjen z naslovom Apelka. Preizkusil bom tekočo rešitev. Bomo videli.
16 sporočila
clara
Imam dve, eno s fotografijo datuma uporabnosti na steklenički, drugo s Snoopyjem. Držim pesti, da bo ena izmed njih delovala.
16 sporočila
clara
Poskušam na spletni strani "le bon coin" brez fotografije
Naslov: za mačko
Imam račun
Naslov: za mačko
Imam račun
16 sporočila
clara
Dobro, en rezultat Od dveh je šel mimo mojega ljubljenčka (ustna raztopina v naslovu in fotografija roka uporabe)Le bon coin je znova zavrnil Kako deluje na my pet? Odkrivam to spletno stran?
9 sporočila
dominique
Pravzaprav je to tako kot na bolha.com ali Vinted... Kupim izdelek, vi ste obveščeni, nato pošljete paket, jaz potrdim nakup in vi ste plačani...
16 sporočila
clara
Brezhibno. Torej vam prepustim od zdaj naprej. Dober večer.
9 sporočila
dominique
Pravkar sem potrdil nakup... torej sledite navodilom za pošiljanje. Hvala. Lep večer.
16 sporočila
clara
Pozdravljeni,
Preden pošljem paket.
Rad(a) bi vam predlagal(a) nekaj. Imam polovico 30 ml stekleničke (kupljeno za 38€ v lekarni).
Bi vas zanimalo, če vam predlagam 10 evrov? In mi naredite plačilo preko PayPal na primer?
Vse skupaj bi dal(a) v isti paket.
Čakam na vaš odgovor.
Hvala
Preden pošljem paket.
Rad(a) bi vam predlagal(a) nekaj. Imam polovico 30 ml stekleničke (kupljeno za 38€ v lekarni).
Bi vas zanimalo, če vam predlagam 10 evrov? In mi naredite plačilo preko PayPal na primer?
Vse skupaj bi dal(a) v isti paket.
Čakam na vaš odgovor.
Hvala
9 sporočila
dominique
Ok, sprejemam .... prosim, posredujte mi svoje podatke za PayPal, da lahko izvedem plačilo
16 sporočila
clara
Živijo, to je [email protected]. Paket bom poslal to popoldne, če bom lahko.
9 sporočila
dominique
Plačilo sem izvedel preko PayPal. Lep večer.
16 sporočila
clara
Dober večer. V redu, dodal bom oba. Pošiljka bo v ponedeljek. PayPal bo imel čas, da me obvesti o plačilu (za zdaj še ni sledi) in uspel bom tudi ustvariti svoj račun z osebnimi dokumenti na My Pet Corner. Lep večer vam želim.
9 sporočila
dominique
V redu, ni problema....napravil sem napako v vašem naslovu, pomotoma sem napisal @gmmail...pravkar sem preklical in znova izvedel plačilo z pravilnim naslovom...lepo večer
16 sporočila
clara
Pozdravljeni, prejel sem 10 evrov na PayPal. Ni problema. Pravkar sem oddal paket. Včeraj je bilo zaprto. Želim vam odličen konec dneva.
9 sporočila
dominique
Pozdravljeni...najlepša hvala