Vprašanja, razprave o izdelkih Priboljški za mačke Verm-X proti parazitom
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, celotna ekipa Zoomalia, Ali ta izdelek vključuje tudi zdravljenje črvov? Najlepša hvala :)
12 sporočila
nans
Pozdravljeni, gre za zdravljenje proti črevesnim parazitom v obliki priboljška, to ni specifično zdravljenje proti glistam. Priboljški proti parazitom za mačke Verm-X so zasnovani za pomoč pri vzdrževanju zdravega prebavnega sistema pri mačkah z uporabo naravnih sestavin. Lep pozdrav, Nans iz ekipe Zoomalia
3 sporočila
charlotte
Najlepša hvala Nans in celotna ekipa
1 sporočila
denise
Pozdravljeni, glede našega hišnega ljubljenčka, Poussyja, že več let uporabljamo Verm-X in smo z njim popolnoma zadovoljni. Do zdaj ni imel črvov in to je edino zdravljenje, ki ga uporabljamo. Na zadnjem obisku pri veterinarju sem mu pokazala izdelek, ni ga poznal, vendar je bil po pregledu sestave prepričan. Tableto zdrobimo in jo posujemo po njegovi večerni hrani, ki jo poje do konca. Nismo poskusili dati tablete cele, vendar po našem mnenju s tem ne bi smelo biti težav. Denise Gasquet
3 sporočila
charlotte
Pozdravljeni in hvala Denise za to deljenje
1 sporočila
blandine
Dober večer, lahko mi prosim povejte, koliko priboljškov približno vsebuje škatla? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, obžalujemo, da vam te informacije ne moremo posredovati, imamo le navedeno težo: 60g ali 120gr. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia