Vprašanja, razprave o izdelkih Anticox HD Ultra - Kapsule za izboljšanje gibljivosti sklepov

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ISABELLE
3 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, ali lahko uporabljam Anticox skupaj z ovratnico YOOS za bolečine v sklepih? Ali obstajajo interakcije med obema izdelkoma? Hvala za vaše odgovore.
Violetta
1 sporočila
violetta fr
Pozdravljeni, kakšen je dnevni odmerek za Yorka, ki tehta manj kot 5 kg? Ena kapsula? Hvala za vaš odgovor.
veronique
1 sporočila
veronique fr
živjo, za psa do 20 kg je 1 kapsula na dan in to je zapisano v opisu izdelka
Arnaud
1 sporočila
arnaud fr
Za pse in mačke, do 20 kg, je ena kapsula na dan.
Michel
1 sporočila
michel fr
Dober večer, 1 kapsula na dan zadostuje za psa, ki tehta manj kot 8 kg
Mégane
3 sporočila
mégane fr
Pozdravljeni. Moja 15-letna psička trpi zaradi bolečin v sklepih. Prav tako ima Cushingov sindrom in je na zdravilu Vetoryl 10mg. Se lahko uporablja ta dodatek na rastlinski osnovi?
géraldine
1 sporočila
géraldine fr
Pozdravljeni, Kljub vsemu menim, da bi bilo potrebno poklicati vašega veterinarja in mu navesti sestavo rastlin. Kar se tiče mojega primera, sem uporabljal Anticox od operacije mojega čivave na križnih vezeh. Močno je šepal, vendar je po nekaj dneh uporabe Anticoxa prenehal šepati. Zdaj mu ga dajem preventivno. Anticox dajem v kapsuli, ki jo odprem in zmešam s hrano.
LAETITIA
19 sporočila
laetitia fr
Ali lahko združim kapsule z lososovim oljem? Za osnovno zdravljenje moje psičke, ki ima težave s sklepi.
Eric
10 sporočila
eric fr
To počnem že dolgo časa in z mojo psičko ni nobenih težav. Prav tako izmenjujem z dajanjem še cosequina. Od takrat ima skoraj normalno življenje, razen občasnih manjših bolečin po predolgih sprehodih.
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Da, brez skrbi, to je naravno.
Julie
1 sporočila
julie fr
Dober večer, na priporočilo mojega fitoterapevta za mojega psa uporabljam dodatek z izvlečki alge (resolucija 3), skupaj z anticox in kapsulami kurkume. Neverjetno je, kako se je njegova gibljivost izboljšala. Zdaj nenehno uporabljam te 3 izredno dopolnilne izdelke, star je 11 let in je zlati prinašalec.
Jacques
1 sporočila
jacques fr
Pozdravljeni, ali lahko Anticox HD pomaga 13,5 let staremu nemškemu ovčarju, ki vse bolj vleče zadnji del telesa. Kakšen odmerek je potreben v obliki kapsul? Tehta 42 kg. Hvala, Jacques.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Anticox Ultra s svojo izjemno zeliščno formulo prinaša olajšanje in gibljivost psom in mačkam. Od 20 kilogramov dalje je potrebno dati 2 kapsuli na dan.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christian
1 sporočila
christian fr
Ali obstaja razlika v doziranju med kapsulami Anticox in Anticox v prahu? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, ni razlike v odmerjanju med Anticox Ultra in Anticox prahom 70 g. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo