Anksioznost, depresija, preskoki... pri moji mački

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christelle
2 sporočila
christelle fr

Pozdravljeni,

Sem nova članica te spletne strani, ki mi je že všeč. Imam mačko, staro leto in pol, ki se od naše selitve konec julija obnaša čudno. Po nekaterih spletnih straneh bi bila lahko pod stresom, tesnobna ali celo depresivna... Simptomi so: hoja skorajda ob tleh, počasi, z močno odprtimi nosnicami, nezaupljiva, prestrašena ob vsakem šumu ali premiku. Napada vse predmete, celo svoje posodice. Ampak nas (na srečo) ne.

Čez dan ni sama, moj partner se ukvarja z njo, vendar raje ostaja samotarka. Malo se igra in hitro izgubi zanimanje za igre... Čisti se pravilno, njeni pripomočki in leglo so čisti, vendar si iztrga kremplje... Ima dolgo dlako in opazila sem vozle na zadnjem delu.

Predstavljam si marsikaj. Bila je pri veterinarju, ki ni ugotovil ničesar.

Tako sem naročila Zylkène in difuzor Feliway, da jo pomirim, upam, da bo delovalo.

Če je imel kdo podoben problem, so dobrodošli njegovi nasveti...

Ko imaš rad svojo žival, te njena tesnoba stresa....

Hvala

Christelle

Sabrina
58 sporočila
sabrina fr

Pozdravljena Christelle,

Res je, tvoja mala muca deluje precej depresivno. Mogoče je imela v drugi hiši prijatelja, s katerim se je dobro razumela. Mislim, da bi morala aylkene in Feliway dobro delovati. S svojim mačkom sem ob selitvi poskusila to igračo: https://www.zoomalia.com/animalerie/rouleau-de-jeu-valeriane-pour-chats-25x8-p-15034.html 

In vem, da mačke norijo za baldrijanom. Zdaj je to nekakšen njen plišasti prijatelj. Mogoče bi nekaj takega pomirilo tvojo muco. In predvidevam, da to že počneš, ampak pomembno je, da ji daš veliko crkljanja.

Kakorkoli že, veliko sreče in ne oklevaj, da me obvestiš o novostih.

Sabrina

Christelle
2 sporočila
christelle fr

Živijo Sabrina,

Hvala za tvoje sporočilo. Da, res je, takoj ko lahko, se posvetim ji, jo vzamem v naročje in ji dam veliko crkljanja. Poleg tega je zelo ljubka.

Bila je v stiku z drugim mačkom, ko smo živeli v starem stanovanju, ampak ni bil ravno njen prijatelj... haha

Naročila sem ji pipolino, da se bo lahko igrala s svojimi briketi. Pomislila bom tudi na baldrijan, ki je tudi za nas pomirjevalo. Res, nisem pomislila na to

Lep dan ti želim!!

Christelle

Karine
1 sporočila
karine fr

Pozdravljeni

moj maček nenehno poskakuje, veliko ima nočnih mor s pridušenim grmenjem, kot da bi se prerival z drugimi mački, čeprav je samo stanovanjska mačka. Nenehno vse nadzoruje, teka naokoli, kot bi bil napaden ali kot da sam nekoga napada. Pogosto se dela velikega in veliko mijavka, ker išče pozornost... če mi lahko kdo pomaga...

Sophie
13 sporočila
sophie fr

Dober večer,

Vaš mali maček izgleda zelo stresiran

Koliko je star vaš mali maček?

Pri kateri starosti je bil odstavljen?

Je prišel iz zavetišča? Iz vzreje?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo