Ali lahko damo dva hrčka v eno kletko?

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
lliona
2 sporočila
lliona fr

pozdravljeni,

želim izvedeti, ali lahko dam drugega hrčka v kletko en mesec po tem, ko sem dobil prvega hrčka. To sporočilo je zelo pomembno, saj moram kupiti svojega drugega hrčka avgusta. POMOČ, SOS

christelle
7 sporočila
christelle fr

dober dan

Ne po dveh hrčkih skupaj!!! dva samca = pretep, dve samici = enako, par = neprestano mladički!

Hrček živi sam

NICOLE
6 sporočila
nicole fr

Liona : Sem v enaki situaciji kot ti: že en mesec imam samico, vendar se dolgočasi, zato moram dobiti še eno samico. Zato me odgovor straši!!!!

stéphanie
63 sporočila
stéphanie fr

Korak 2 HAMSTER 1 SAM V KLETKI!! :( moraš kupiti drugo kletko!

lliona
2 sporočila
lliona fr

hvala za vaše odgovore

sabrina
80 sporočila
sabrina fr

Vse vrste hrčkov so samotarske in nočne, za enega hrčka je primeren en sam kletka, priporočene dimenzije so 80x50 ali 100x40 za enega samega hrčka, zato najprej preverite, ali svojemu hrčku nudite ustrezne pogoje, in hrček se ne dolgočasi, nasprotno, samota je tisto, kar išče. Če sta dva skupaj, bo na koncu prišlo do pretepa in smrti enega od njih, ker so teritorialni, tako kot v divji naravi.

Drugače so miši, podgane, gerbili itd. družabne živali, zato jih lahko imate v skupini.

Marion
7 sporočila
marion fr

Imajo prav, en hrček na kletko zaradi nevarnosti boja. Če daste dva hrčka v eno kletko, je možno, da bo eden ubil drugega.

Če se vaš hrček dolgočasi, raje spremenite njegov vsakdan z menjavo igrač (ima kolo, kajne?). Idealni trik je, da mu date kartonske rolice praznih toaletnih papirjev, ko so porabljeni. Obožujejo tunelčke, so iz kartona in lahko jih varno grizejo. Enako lahko storite z rolami papirnatih brisačk.

Lepo pozdravljeni.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo