Forum za akvaristiko

Ali je umrl star?

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alizee
26 sporočila
alizee fr

Imel sem bojnega ribice betta

Bil je sam, imel je velik akvarij in jamo

Živel je 4/5 leta

Ali je umrl star?

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljena Alizee,

življenjska doba rib zagotovo odvisi od vzdrževanja; za Betto to pomeni od 4 do 8/9 let.

Torej ni umrl zelo star.

Akvaristično.

Alizee
26 sporočila
alizee fr
<left>Hvala, Jean-Pierre!

<left>Poznate se v teh ribah!

<left>Imate morda bojne ribe (betta)?

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljena, Alizee,

že več kot 30 let sem strasten akvarist in nekdanji predsednik akvarijskega kluba, ki še vedno želi deliti svojo strast.

Sicer nikoli nisem imel Betta, vendar ti predlagam (brez ukazovanja), da obiščeš "aqua56" in v teh temah je Anne, ki se na to zelo dobro spozna, lahko ji boš postavila veliko vprašanj in prosila za nasvete.

Akvarijsko.

Alizee
26 sporočila
alizee fr

Je to to?: http:/aqua56.forums-actifs.net/

Hvala! Jean-pierre-Poisson!

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Alizee,

ja, vtipkam "aqua56" na internetu in to je vse.

Drugače ni za kaj, vedno je v veselje deliti svojo strast.

Aquariofilsko.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo