Ali hrčki jedo seno?

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ninon
23 sporočila
ninon fr

Ali zlati hrčki jedo seno?

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

mislim, da so vsejedi...

Ninon
23 sporočila
ninon fr

ker dejansko na embalaži sena je slika hrčka, zajca .....

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Pozdravljeni,

Uporabljajo seno kot steljo, zato so na embalaži sena.

Se vidimo kmalu

Ninon
23 sporočila
ninon fr

Hvala, Sandy!!!

Torej ni smiselno, da jim to dajem?

genevieve
161 sporočila
genevieve fr

Hrček potrebuje jesti seno.

Nathalie
2 sporočila
nathalie fr

Mislim, da hrček potrebuje seno.

PHILIPPE
1 sporočila
philippe fr
Potrjujem odgovor Laurine D. Hrčki jedo seno, saj sem že videl mojega hrčka, kako je jedel seno. Hrčki uporabljajo seno kot steljo, če nimajo ničesar drugega. Na dno dajte 3 cm žagovine in zgoraj primotek sena, in videli boste, da bo hrček uporabil seno za izdelavo svojega gnezda. To bo mešanica obojega.
Celia
3 sporočila
celia fr

Hrčki jedo seno, vendar seno uporabljajo tudi za izdelavo svojih gnezd, zato je na embalaži ta premetena slika

Celia
3 sporočila
celia fr
[levo]*na embalaži[/levo]
Ninon
23 sporočila
ninon fr

Hvala vsem za vaše odgovore

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo