Forum za akvaristiko

akvarijska črpalka

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
 dominique
3 sporočila
dominique fr

Rada bi kupila novo črpalko za akvarij New Jet 3000, da zamenjam svojo, ki je preglasna. Zanima me, ali je ta model resnično tih. Hvala za vaše odgovore.

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljeni Dominique,

Če pogledate mnenja uporabnikov na internetu, se zdijo precej zadovoljni s to črpalko.

Se vidimo kmalu!

gregory
2 sporočila
gregory fr

Pozdravljeni, želim kupiti zunanjo črpalko eheim 2217 in me zanima, ali je komplet popoln z vso opremo: cevi, sesalna košara, izpustni nastavek, ventili in keramični filtrirni material. Hvala za vaše odgovore.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Pozdravljen Grégory,

2217 ni črpalka, ampak zunanji filter in njegov opis je v predstavitvi.

Akvaristično pozdravljeni. 

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo