Vprašanja, razprave o izdelkih Črn akvarij brez filtra Aquatlantis Tortum
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, za pelemuzne ali floridske želve, je obvezna uporaba grelne svetilke? Prav tako grelnik?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za zagotavljanje dobrega počutja in zdravja vaših želv je potrebno ponovno ustvariti njihov naravni biotop. Ker izvirajo iz tople dežele, potrebujejo UVB žarnico za simuliranje koristi sonca, grelno lučko za ustvarjanje točke toplote, kjer se lahko nastavljajo soncu, ter grelec in filter za vodo primerne temperature, ki je kisikova in čista.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
bruno
kako vrniti pakete v 14-dnevnem roku? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da se za podporo obrnete na našo službo za stranke preko sledenja vašemu naročilu ali neposredno na [email protected]. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
bruno
Ali je UVB svetilka potrebna, če že imamo grelno svetilko?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, UVB svetilka in grelna svetilka opravljata dve različni funkciji, zato je potrebno predvideti eno od vsake.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
bruno
Ali je svetilka potrebna za zdravje in mojo želvo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na vrsto želve, ki jo gostite, se lahko potrebe spreminjajo. Pomembno je vedeti, da so UV-luč in grelna luč pogosto nujne za dobro počutje večine želv. Izbira in moč teh luči se določa glede na okolje in vrsto želve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
karine
Pozdravljeni, kupil sem akvarij za mojo želvo, ki ima velikost 53 × 30 × 20. Vendar ne piše, koliko litrov akvarij drži. Rad bi vedel, koliko litrov je akvarij, prosim. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Glede na dimenzije vašega izdelka je prostornina enaka 31,8 litra. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marion
Bi rad vedel, če so prišli tudi dodatki? (Kamni, pesek..?)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, akvarij je opremljen s plažo in dostopno rampo ter delnim protiubežnim pokrovom iz stekla. Svetilka ni priložena, na voljo je kot dodatna opcijska oprema. Pesek in prod nista vključena v ponudbo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia