akvarij pod stopnicami
Pozdravljeni
kmalu se bom selil in rad bi vedel, ali je smiselno ali ne postaviti akvarij pod stopnice v moji prihodnji hiši
Pozdravljen Franck,
tega ne bi priporočal, čeprav je lahko estetsko zelo lepo. Stopnišče je prehodni prostor in odmeva, poleg tega pa dostop ni nujno enostaven za nadaljnje vzdrževanje.
Počakajmo na druge mnenja :-)
Elodie iz Zoomalia
Pozdravljen Franck,
ničesar ne morem očitati Elodie.
Ljubitelj akvaristike.
Živjo vsi
Kakor obrnem vprašanje na vse strani, na žalost je edino mesto, kjer lahko postavim svoj akvarij, pod stopnicami, saj je to edini prostor, kjer je dovolj velika stena, ki lahko sprejme pohištvo in akvarij, ker bi druga možnost pomenila, da bi moj akvarij bil skoraj ves dan obrnjen proti soncu.
Moje stopnice nimajo protistopenj in če bi ga postavil v katero od sob, bi to skoraj pomenilo opustitev akvaristike.
Torej moje vprašanje je: Kaj dejansko tvegam s postavitvijo svojega akvarija pod stopnice?
Pozdravljeni Franck,
če je to tvoja edina možnost za nadaljevanje akvaristike, ni problema.
Poskusi narediti vse, kar je v tvoji moči, da preprečiš odmev pod stopnicami in načrtuj menjave vode tako, da ti bo čim lažje (hitre vodne povezave, cevi, ...), filtre, ki jih je mogoče enostavno premikati (nameščene na stojalo z kolesi), in enostavno vzdrževanje za zasajeni akvarij.
Obveščaj nas o novostih.
Akvaristično.