Forum za akvaristiko

akvarij krogla

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
yolande
1 sporočila
yolande fr

Pozdravljeni, ko sem naročil svoj akvarij, je bil na voljo

in bi moral biti dostavljen tri dni kasneje, zdaj pa mi pravite, da čakate

na ponovno zalogo, zato preklicujem to naročilo.

Hvala, da me obvestite. Lep dan

genevieve
161 sporočila
genevieve fr

pozdravljeni,

NOBENA riba ne more živeti v KROGLI, prekličite svoje naročilo in nikoli več ne naročajte krogle !!!!!

Velika TORTURA za ribe so krogle

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer,

no ja, če želimo gojiti akvaristiko, ne uporabljamo krogel (razen če igramo petanko, lyonnaise ali ...), razen če vzamemo kroglo s premerom nekaj metrov.

Akvaristično. 

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo