Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Aquarium JUWEL Rio 180 LED

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
francis
3 sporočila
francis fr
v zvezi s filtrom za akvarij juwel rio 180led, kaj je treba naročiti, da ga vnaprej pridobite hvala
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni Originalni filter lahko odstranite tako, da med ohišje in steklo vstavite rezilo rezalnika. Nadležno, vendar izvedljivo. Zamenjal sem ga z Eheim pro4+600. Michel
Océane
1 sporočila
océane fr
Pozdravljeni, zanima me, če je možno namesto notranje filtracije uporabiti zunanjo pri tem akvariju? Lep pozdrav, Océane
Véronique
2 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, da, to sem storil, vendar žal ne moremo odstraniti črnega ohišja, ki služi kot filter. Škoda, ampak no, namestil sem filter moje zunanje črpalke v notranjost.
Chantal
2 sporočila
chantal fr
Da, to sem storil, ker uporabljam 2 zunanja filtra, vendar to ni zelo enostavno. Rezilo noža ni šlo skozi, zato sem vzel nekakšno klavirsko struno (kovinsko žico), s katero sem izvajal gibe naprej in nazaj ... Precej dolgotrajno in potrebno je nekaj moči!
Chantal
2 sporočila
chantal fr
Odstranil sem celotno filtracijo, tudi črni ohišje.
Anne Marie
1 sporočila
anne marie fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kakšni so stroški prevoza za ta akvarij. In glede pogojev dostave: ali se akvarij dostavi v notranjost hiše, če je ta pritlična? Hvala za odgovor. Lep pozdrav
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ker gre za občutljiv in težek izdelek, bo za dostavo poskrbelo specializirano prevozniško podjetje.Stroški dostave se lahko razlikujejo med 34.99 € in 39.99 €, odvisno od izbranih možnosti.Specializiran prevoznik ima rok od 3 do 5 dni za izvedbo dostave, ki bo opravljena pri vhodnih vratih ali na vhodu v hišo, vendar dostavljavec ne bo vstopil v notranjost, da bi dostavil blago.S spoštovanjem,Marie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo