Vprašanja, razprave o izdelkih Aquarium JUWEL Rio 180 LED
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
francis
v zvezi s filtrom za akvarij juwel rio 180led, kaj je treba naročiti, da ga vnaprej pridobite hvala
470 sporočila
michel
Pozdravljeni Originalni filter lahko odstranite tako, da med ohišje in steklo vstavite rezilo rezalnika. Nadležno, vendar izvedljivo. Zamenjal sem ga z Eheim pro4+600. Michel
1 sporočila
océane
Pozdravljeni, zanima me, če je možno namesto notranje filtracije uporabiti zunanjo pri tem akvariju? Lep pozdrav, Océane
2 sporočila
véronique
Pozdravljeni, da, to sem storil, vendar žal ne moremo odstraniti črnega ohišja, ki služi kot filter. Škoda, ampak no, namestil sem filter moje zunanje črpalke v notranjost.
2 sporočila
chantal
Da, to sem storil, ker uporabljam 2 zunanja filtra, vendar to ni zelo enostavno. Rezilo noža ni šlo skozi, zato sem vzel nekakšno klavirsko struno (kovinsko žico), s katero sem izvajal gibe naprej in nazaj ... Precej dolgotrajno in potrebno je nekaj moči!
2 sporočila
chantal
Odstranil sem celotno filtracijo, tudi črni ohišje.
1 sporočila
anne marie
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kakšni so stroški prevoza za ta akvarij. In glede pogojev dostave: ali se akvarij dostavi v notranjost hiše, če je ta pritlična? Hvala za odgovor. Lep pozdrav
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ker gre za občutljiv in težek izdelek, bo za dostavo poskrbelo specializirano prevozniško podjetje.Stroški dostave se lahko razlikujejo med 34.99 € in 39.99 €, odvisno od izbranih možnosti.Specializiran prevoznik ima rok od 3 do 5 dni za izvedbo dostave, ki bo opravljena pri vhodnih vratih ali na vhodu v hišo, vendar dostavljavec ne bo vstopil v notranjost, da bi dostavil blago.S spoštovanjem,Marie