Vprašanja, razprave o izdelkih Aquarium Flex FLUVAL bel ali črn
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
rolande
Pravkar sem prejela svoj akvarij Fluval Flex 9, toda daljinski upravljalnik za razsvetljavo sploh ne deluje pravilno, kaj naj storim? Hvala za vaše informacije. Betty.
4 sporočila
franck
Pozdravljeni, pojdite na "moj račun" in nato na "moja naročila", ob vašem naročilu za akvarij boste našli gumb "storitev za stranke". Kliknite nanj in prijavite okvaro daljinskega upravljalnika.
3 sporočila
evelyne
Pozdravljeni. Prosim, ali mora voda preiti nad zgornjo levo rešetko ali naj raven vode ostane pod njo? Moji mladiči gupijev plavajo skozi to rešetko.
3 sporočila
rolande
zdravo, ali lahko popolnoma izklopimo osvetlitev s pomočjo daljinskega upravljalnika.
1 sporočila
claire
Pozdravljeni, ja, luči lahko popolnoma ugasnemo
4 sporočila
franck
Ja, seveda, daljinski upravljalnik omogoča neposredno izključitev in vklop brez programatorja v ozadju.
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni, trenutno imam 20-litrski akvarij s 6 nano ribicami (gupiji in neonke), ki so manjše od običajnih. Ali obstaja nevarnost, da bi šle skozi rešetke filtra? Če je tako, kaj lahko storim? Lep pozdrav, Estelle
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni. Moji neoni prehajajo skozi, vendar se vrnejo. Brez skrbi
4 sporočila
franck
Po mojem mnenju so reže preozke, da bi moji neoni šli skozi. Le majhne kozice, kot je red cherry, bi lahko morda šle skozi, vendar se lahko vrnejo na enak način.