Vprašanja, razprave o izdelkih Aktivno ogljeni filter za mačje fontano Zolia Flower Fall in Zolia Zen Falls

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michel
1 sporočila
michel fr
Lahko mi, prosim, sporočite premer filtra. Lep pozdrav, Michel
Annie
2 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, premer filtra znaša 12,3. Lep pozdrav, Annie
Mona
1 sporočila
mona fr
Ali je to združljivo s Catit fontanami?
MARTINE
7 sporočila
martine fr
Ne poznam znamke Cattit, vprašajte svetovalce Zoomalia ali si oglejte vizualno gradivo Zolia z vašim filtrom.
Raphaël
1 sporočila
raphaël fr
Blagovna znamka Catit ima različne modele vodnih fontan. Če mislite na Pixi, ne, ti filtri ne bodo združljivi. Filtri fontane Pixi so kvadratni. Če se nanašate na cvetlično fontano, se zdi, da so filtri podobne oblike, vendar vam ne morem zagotoviti njihove združljivosti.
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljena Mona, na žalost so ti filtri združljivi s fontanami Zolia Flower Falls in Zolia Zen Falls. Želim vam lep dan,
Cècile
1 sporočila
cècile fr
Pozdravljeni, ne vem, če je filter združljiv z drugo fontano. Lahko pa vam povem, da moji 4 mački obožujejo to fontano in jo uporabljajo celo bolj kot prejšnjo, ki so jo imeli že prej. Ta je poleg tega še posebej tiha. Resnično ne obžalujem tega nakupa!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo