Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Komplet za prezračevanje SuperFish Air Box

18 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Liza
2 sporočila
liza fr
Pozdravljeni, ali mi lahko prosim poveste, koliko časa so zajamčene SUPERFISH AIR-BOX NR.4? Hvala.
Michel
470 sporočila
michel fr
Zakonita garancija je 2 leti. Michel
JEAN FRANCOIS
1 sporočila
jean francois fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije ohišja za model air box 2? Lep pozdrav
Patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, potrjujem, da je škatla priložena s 4 cevmi, 4 razpršilci in 4 nadomestnimi membranami. Vendar sem ta izdelek kupil že pred nekaj leti in če se cena ni bistveno spremenila, so se razpršilci občutno zmanjšali (prej premera 50)! Sicer pa dober izdelek, prvi mi je služil 5 let.
Liza
2 sporočila
liza fr
Pozdravljeni. Ali ima SUPERFISH AIR-BOX NR.4 priložene: 4x7,5 m cevi in ​​njegove 4 difuzorje? Hvala za vaš odgovor.
Damien
1 sporočila
damien fr
Pozdravljeni, da, to je točno to, vendar so kroglasti razpršilniki majhni (velikosti češnje), prav tako pa je vključena zamenjava membrane. Priporočam ta izdelek.
muriel-philippe
8 sporočila
muriel-philippe fr
lahko dobimo komplet nadomestnih membran, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zamenljive membrane so na voljo po naročilu. Lahko nam natančneje poveste, kateri tip airboxa imate? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jean-Pierre
1 sporočila
jean-pierre fr
Pozdravljeni, kako se ta izdelek napaja z električno energijo (baterija, akumulator ali električni tok)? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta sistem ima napajanje iz električnega omrežja.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ali bo NR2 dovolj za moj ribnik s 4700 L? Preprečuje nastanek ledu pozimi? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Air Box 2 prečrpa 240l zraka na uro. Ta izdelek preprečuje nastanek ledu pozimi. Kjer so razpršilci zraka, voda ne more zamrzniti, ker ostaja v gibanju. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
Fernand
1 sporočila
fernand fr
Pozdravljeni, glede članka Superfish Airbox NR1, ali mi lahko poveste, kakšna je razlika med NR1 in NR2. Poleg tega, kako se napaja ta artikel? Ali je na voljo na 220 Volt z transformatorjem? Hvala za vaš odgovor. Fernand Janin
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, razlika med NR1 in NR2 je odvisna od števila izhodov zraka in njihovih posameznih pretokov.
Lep pozdrav,
Madelline iz Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, razlika med NR1 in NR2 je odvisna od števila izhodov zraka in njihovih ustrezajčih pretokov.

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
jeanine
1 sporočila
jeanine fr
izdelek sem dobro prejel. Majhen problem glede električnega kabla: vtikač ni primeren za zunanjo uporabo, saj nima ozemljitvenega kontakta. Prosim, da mi ponudite rešitev.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Zahvaljujemo se vam, da ste se obrnili na naš poprodajni servis neposredno preko vašega naročila, da lahko naša ekipa preda vaše vprašanje našemu dobavitelju.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Živjo! Solarno ali ne?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko natančneje opredelite svoje vprašanje, da vam bomo lahko čim bolje odgovorili? Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo