Agresivna zajklja
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
leya
Pozdravljeni! Pred nekaj meseci sem posvojila pritlikavo kunčico Jano, ki je bila stara 3 mesece (torej že odstavljena. Zdaj ima 6 mesecev). Ko sem jo prinesla domov, nisem počakala nekaj dni, ki so svetovani, da se navadi na novo okolje, in sem jo vzela v naročje ter jo božala. Mislim, da to ni bila dobra ideja… Nekaj tednov po njenem prihodu je postala "agresivna" ali "nora", tako pravijo ljudje okoli mene. Nekateri ljudje so mi rekli, da so nekateri zajci pač taki, nori kot ljudje, in da se nič ne da narediti, vendar še vedno verjamem, da je možno. Ne vem, kako naj se ji približam, poskusila sem ji dati jesti iz roke... Biti nekaj časa z njo, da se navadi name... Ampak nič se ne spremeni... Potrebujem pomoč! Imate kakšen nasvet zame? Postane agresivna, ko se ji kdo približa in ko ji dajem hrano. Čez dan je v pol svobodi v celotnem prostoru in ponoči v kletki.
38 sporočila
laurine
Če tvoja zajklja ni sterilizirana, ti svetujem, da to storiš. Hormoni so tisti, ki povzročajo, da so zajklje zelo agresivne. Pogovori se o tem s svojim veterinarjem.
4 sporočila
dominique
zagotovo zaradi vročine