Agresivna zajklja

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Leya
1 sporočila
leya fr
Pozdravljeni! Pred nekaj meseci sem posvojila pritlikavo kunčico Jano, ki je bila stara 3 mesece (torej že odstavljena. Zdaj ima 6 mesecev). Ko sem jo prinesla domov, nisem počakala nekaj dni, ki so svetovani, da se navadi na novo okolje, in sem jo vzela v naročje ter jo božala. Mislim, da to ni bila dobra ideja… Nekaj tednov po njenem prihodu je postala "agresivna" ali "nora", tako pravijo ljudje okoli mene. Nekateri ljudje so mi rekli, da so nekateri zajci pač taki, nori kot ljudje, in da se nič ne da narediti, vendar še vedno verjamem, da je možno. Ne vem, kako naj se ji približam, poskusila sem ji dati jesti iz roke... Biti nekaj časa z njo, da se navadi name... Ampak nič se ne spremeni... Potrebujem pomoč! Imate kakšen nasvet zame? Postane agresivna, ko se ji kdo približa in ko ji dajem hrano. Čez dan je v pol svobodi v celotnem prostoru in ponoči v kletki.
Laurine
38 sporočila
laurine fr

Če tvoja zajklja ni sterilizirana, ti svetujem, da to storiš. Hormoni so tisti, ki povzročajo, da so zajklje zelo agresivne. Pogovori se o tem s svojim veterinarjem.

dominique
4 sporočila
dominique fr

zagotovo zaradi vročine

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo