agresivna samica z zajcem

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
dylan
18 sporočila
dylan fr

ko želim pariti svoje zajce, moj zajklja napade mojega zajca, kaj naj storim????

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo Dylan,

če se tvoja zajklja obnaša agresivno, ne vztrajaj. Poskusi z zamenjavo samca, da vidiš, če bo bolj sprejemljiva.

Se vidimo,

dylan
18 sporočila
dylan fr

ampak se sprašujem, če ni že parjenje, zaradi česar postane agresivna????????????

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljen Dylan,

Obstaja nekaj zanesljivih znakov, ki ti povedo, če je tvoja samička zajca breja:

-Izpadanje dlake na nekaterih delih telesa, kot sta hrbet ali vrat (možno je, da si dlake iztrga sama). Tik pred porodom samička iztrga tudi dlake z trebuha.

-Sprememba vedenja: na kratko, tvoja zajklja se obnaša ravno obratno od tega, kar je običajno počela (postane prijazna, če je bila prej napadalna in obratno, napadalna, če je bila mirna).

-Pripravlja si gnezdo v kotu in zato je neprestano nekaj v njenih ustih.

-Njen trebuh se poveča in postane okrogel.

Lep pozdrav,

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo