Vprašanja, razprave o izdelkih ACANA Dog Adult Small Breed za odrasle pse majhnih pasem

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
christiane
1 sporočila
christiane fr
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kako so ocvrte krokete, ali so pri nizki temperaturi? Hvala
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, imam čivavo, ki tehta malo manj kot 2 kg. Ali bi bila ta suha hrana primerna zanj? Glede na to, da ima majhno čeljust, me skrbi, da morda ne bi mogel jesti te hrane in da njegova teža ne ustreza povprečju te suhe hrane. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Te briketi so primerni za vašega majhnega chihuahua. Velikost briketov je prilagojena zanj. Dnevni obrok, ki ga je treba predvideti za psa, ki tehta 2 kg, je od 30 do 60 g, odvisno od njegove aktivnosti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, poskusila sem za svojo čivavo, ki tehta 1kg500 in briketi so majhni, ona jih zelo dobro poje.
Ghyslaine
1 sporočila
ghyslaine fr
Sama imam čivavo, ki tehta 2 kg, in obožuje te majhne in ravne brikete, ki so prilagojene malim čeljustim. Poleg tega jih zelo dobro prebavlja. Pri teh briketih ostajam zvesta.
christophe
2 sporočila
christophe fr
pozdravljeni, moj fox terier tehta 10 kg. Ali mu lahko dam Acana brikete za majhne pse? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, To je mogoče, le velikost briketov lahko povzroči težavo, če ima vaš pes tendenco, da je požrešen. V tem primeru mu lahko daste te: https://www.zoomalia.com/animalerie/acana-lamb-and-apple-dog-a-l-agneau-et-aux-pommes-p-13085.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
sandra
2 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali so ti briketi primerni za odraslega mopsa? Hvala lepa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Vsekakor bi morale te brikete ustrezati vašemu psu.

Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalie

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo