Vprašanja, razprave o izdelkih ACANA Dog Adult Small Breed za odrasle pse majhnih pasem
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christiane
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, kako so ocvrte krokete, ali so pri nizki temperaturi? Hvala
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, imam čivavo, ki tehta malo manj kot 2 kg. Ali bi bila ta suha hrana primerna zanj? Glede na to, da ima majhno čeljust, me skrbi, da morda ne bi mogel jesti te hrane in da njegova teža ne ustreza povprečju te suhe hrane. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te briketi so primerni za vašega majhnega chihuahua. Velikost briketov je prilagojena zanj. Dnevni obrok, ki ga je treba predvideti za psa, ki tehta 2 kg, je od 30 do 60 g, odvisno od njegove aktivnosti. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, poskusila sem za svojo čivavo, ki tehta 1kg500 in briketi so majhni, ona jih zelo dobro poje.
1 sporočila
ghyslaine
Sama imam čivavo, ki tehta 2 kg, in obožuje te majhne in ravne brikete, ki so prilagojene malim čeljustim. Poleg tega jih zelo dobro prebavlja. Pri teh briketih ostajam zvesta.
2 sporočila
christophe
pozdravljeni, moj fox terier tehta 10 kg. Ali mu lahko dam Acana brikete za majhne pse? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To je mogoče, le velikost briketov lahko povzroči težavo, če ima vaš pes tendenco, da je požrešen. V tem primeru mu lahko daste te: https://www.zoomalia.com/animalerie/acana-lamb-and-apple-dog-a-l-agneau-et-aux-pommes-p-13085.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandra
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali so ti briketi primerni za odraslega mopsa? Hvala lepa
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Vsekakor bi morale te brikete ustrezati vašemu psu.
Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalie
Vsekakor bi morale te brikete ustrezati vašemu psu.
Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalie