Vprašanja, razprave o izdelkih Polnilo 30ml za pomirjevalni difuzor za mačke
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, ali je izdelek škodljiv za dojenčka, mlajšega od enega meseca, ki živi doma?
1 sporočila
louis
Pozdravljeni,
Mislim, da je za tako vprašanje bolje kontaktirati proizvajalca.
Lep pozdrav
Mislim, da je za tako vprašanje bolje kontaktirati proizvajalca.
Lep pozdrav
1 sporočila
laurence
Kupil sem ga za svojo mačko, ki se je lepo pomirila. Ne mislim, da je to primerno za pse.
9 sporočila
katia
Ne, ta izdelek ni primeren za pse. Za pse obstajajo podobni izdelki, vendar za pse. Ne mešajte zdravljenja za mačke in zdravljenja za pse. Imate "PETSCOOL" izdelke za aromaterapijo za več vrst, ki so primerni za mačke, pse, konje, zajce, dihurje, glodavce, ptice.
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni, na steklenički je navedeno, da je lahko izdelek nevaren ob stiku z očmi. Navedeno je, da je neškodljiv za ljudi. Vsebuje etanol, ki je etilni alkohol, in ni neškodljiv v primeru zaužitja ali vdihavanja, še posebej za dojenčka. Osebno bi bil zelo previden z dojenčkom. Mogoče je bolj varna uporaba pomirjevalne ogrlice, ki jo neposredno nosi mačka.
1 sporočila
edouard
Pozdravljeni, ali je to primerno tudi za pse? Imam dva mačka in psa. Hvala
2 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ne morem vam odgovoriti, ker svojega naročila nisem nikoli prejel in ne bom več naročal v tej spletni trgovini
4 sporočila
anne
Ne, ne mislim tako, čeprav na spreju piše tudi za pse, toda moji psi nimajo nobene reakcije! Mačkam pa je všeč!
1 sporočila
gaelle
Pozdravljeni, je enak kot tisti za psa, narejen je na osnovi eteričnega olja. Uporabljam jih doma (3 vključene) s 6 mačkami in 2 psoma, nimam nobenih težav. Razen ko so prazni lol
9 sporočila
katia
Ne, ta izdelek ni primeren za pse. Za pse obstajajo podobni izdelki, vendar namenjeni psom. Ne zamenjujte zdravljenja za mačke in zdravljenje za pse. Imate "PETSCOOL" izdelke za aromaterapijo več vrst, ki so primerni za mačke, pse, konje, zajce, dihurje, glodavce, ptice