Vprašanja, razprave o izdelkih 2 Prazen mrežasti vrečki za filtracijo 1 do 3L
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
martine
Pozdravljeni, lahko mi prosim poveste, če so mreže večkratno uporabne ali jih je treba vsakič zamenjati. Hvala za vaš odgovor
2 sporočila
corinne
Pozdravljeni, so ponovno uporabljivi
1 sporočila
bernard
Pozdravljeni,
Res je, ti mreži so večkrat uporabni za nekaj časa. Kar se tiče mojih izkušenj, ob mesečni menjavi vode (in čiščenju vodne črpalke ter drugih pripomočkov, ki so v njej, vključno s temi mrežami), so bili ti mreži ponovno uporabljeni za približno tri leta, preden so se predrli. Osebno te mreže sperem skupaj z njihovo vsebino pod tekočo hladno vodo (da ohranim dobre bakterije nepoškodovane...) iz pipe. Do zdaj nisem imel težav z onesnaženjem prečiščene vode ... (25 let akvaristike)
Res je, ti mreži so večkrat uporabni za nekaj časa. Kar se tiče mojih izkušenj, ob mesečni menjavi vode (in čiščenju vodne črpalke ter drugih pripomočkov, ki so v njej, vključno s temi mrežami), so bili ti mreži ponovno uporabljeni za približno tri leta, preden so se predrli. Osebno te mreže sperem skupaj z njihovo vsebino pod tekočo hladno vodo (da ohranim dobre bakterije nepoškodovane...) iz pipe. Do zdaj nisem imel težav z onesnaženjem prečiščene vode ... (25 let akvaristike)
1 sporočila
helene
Dober dan, pri čiščenju filtra morate sprati polno nogavico pod čisto vodo, (nato jo jaz potopim v posodo z malo vode, vzete iz akvarija) in jo vrnem v filter. Nogavico lahko obdržite, tudi če zamenjate vsebino. Želim vašim ribam dolgo življenje.