Vprašanja, razprave o izdelkih Priboljški DAILYS 100% Naravne Nežne Račje Rezine
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
colette
Ali poznate izvor račjega mesa, saj je bilo meso iz Kitajske razglašeno za strupeno in celo smrtonosno za pse
1 sporočila
christine
Pozdravljeni vsi, če naročim 6 teh modelov Friandises 100% Naravne Mehke Lističe Race DAILYS DAILYS - Mehke Lističe Race 100g + drugi za -40% Paket 2x DAILYS - Mehke Lističe Race - 100g Št. izdelka: 420112 - Dailys + 40 točk zvestobe Na zalogi To bi mi res dalo 12 paketov ob prihodu ???
12 sporočila
nans
Pozdravljeni, Da, to je pravilno, gre za paket dveh vrečk DAILYS - Nežne lističe iz račjega mesa. Torej boste prejeli 12 vrečk.Lep pozdrav,Nans iz ekipe Zoomalia
1 sporočila
suzy
Pozdravljeni, opažam, da so te priboljški z raco sestavljeni iz 2% SORBITOLA, ki je sladilo. Vem, da je sladilo XILITOL zelo zelo nevarno za psa (in celo smrtonosno), zanima pa me, ali je SORBITOL varno za psa? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni Suzy, Za razliko od ksilitola se sorbitol šteje za varnega za pse, ko je v zmernih količinah. Lep dan,
7 sporočila
david & elisabeth
Pozdravljeni,Kdaj naj bi bil izdelek na voljo? Že več tednov je izdelek nedosegljiv.Hvala za vaš odgovor.Lep pozdrav
48 sporočila
tony
dober dan, naravna poslastica, 100% naravne račje lističe imamo spet na zalogi, hvala stranki, lep dan
1 sporočila
nathalie
Dober večer,Upam, da ste dobro. Prosim, če mi lahko odgovorite na naslednji dve vprašanji.Kakšen je rok trajanja:1 neodprtega paketa1 odprtega paketaHvala za vaš odgovor.Pazite nase, svoje sodelavce, stranke in bližnje.Lep pozdrav,Nathalie
48 sporočila
tony
dober dan, na njem je rok uporabe, ki poteče leta 2025 za neodprti paket, stranka hvala, lep dan