Vprašanja, razprave o izdelkih Priboljški DAILYS 100% Naravne Nežne Račje Rezine

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
colette
3 sporočila
colette fr
Ali poznate izvor račjega mesa, saj je bilo meso iz Kitajske razglašeno za strupeno in celo smrtonosno za pse
Christine
1 sporočila
christine fr
Pozdravljeni vsi, če naročim 6 teh modelov Friandises 100% Naravne Mehke Lističe Race DAILYS DAILYS - Mehke Lističe Race 100g + drugi za -40% Paket 2x DAILYS - Mehke Lističe Race - 100g Št. izdelka: 420112 - Dailys + 40 točk zvestobe Na zalogi To bi mi res dalo 12 paketov ob prihodu ???
Nans
12 sporočila
nans fr
Pozdravljeni, Da, to je pravilno, gre za paket dveh vrečk DAILYS - Nežne lističe iz račjega mesa. Torej boste prejeli 12 vrečk.Lep pozdrav,Nans iz ekipe Zoomalia
Suzy
1 sporočila
suzy fr
Pozdravljeni, opažam, da so te priboljški z raco sestavljeni iz 2% SORBITOLA, ki je sladilo. Vem, da je sladilo XILITOL zelo zelo nevarno za psa (in celo smrtonosno), zanima pa me, ali je SORBITOL varno za psa? Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni Suzy, Za razliko od ksilitola se sorbitol šteje za varnega za pse, ko je v zmernih količinah. Lep dan,
David & Elisabeth
7 sporočila
david & elisabeth fr
Pozdravljeni,Kdaj naj bi bil izdelek na voljo? Že več tednov je izdelek nedosegljiv.Hvala za vaš odgovor.Lep pozdrav
tony
48 sporočila
tony fr
dober dan, naravna poslastica, 100% naravne račje lističe imamo spet na zalogi, hvala stranki, lep dan
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Dober večer,Upam, da ste dobro. Prosim, če mi lahko odgovorite na naslednji dve vprašanji.Kakšen je rok trajanja:1 neodprtega paketa1 odprtega paketaHvala za vaš odgovor.Pazite nase, svoje sodelavce, stranke in bližnje.Lep pozdrav,Nathalie
tony
48 sporočila
tony fr
dober dan, na njem je rok uporabe, ki poteče leta 2025 za neodprti paket, stranka hvala, lep dan

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo